JANJUŠ O ONLYFANSU POKOJNOG BRATA MIHAILA: Priznao sve šta se nalazilo u Mihailovom telefonu kada ga je OTKLJUČAO!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš priznao sve o platformi na kojoj je njegov brat Mihailo zarađivao novac.

JANJUŠ O ONLYFANSU POKOJNOG BRATA MIHAILA: Priznao sve šta se nalazilo u Mihailovom telefonu kada ga je OTKLJUČAO!

Foto: TV Pink/printscreen,Instagram

Takmičar ,,Elite" Marko Janjušević Janjuš bio je specijalni gost kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji ,,Amidži šou", nakon velike porodične tragedije. Janjuš se prošlog petka vratio u ,,Elitu", a večeras prvi put nasamo priča o pokojnom bratu Mihailu Janjuševiću

Janjušević je prvi put progovorio o Mihailovoj platofrmi ,,Onlyfans" na kojoj je zarađivao novac od provokativnog sadržaja. Mnogi su tvrdili da je Mihailo doživeo veliki linč na internetu zbog njegovog sadržaja koji je plasirao, a Marko Janjušević je večeras u emisiji prvi put progovorio o pomenutoj platformi. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš u Amig show

 

- Ja nisam ni znao to dok nisam izašao iz rijalitija, on mi nije pričao i da mi je pričao, ko sam ja da bilo kome branim bilo šta? Sa 27 godina, njegov život, njegov posao, kome ja mogu da zabranim bilo šta? Nije mi se žalio! Znam da loše komentarišu, jer to su ljudi koji nemaju šta da komentarišu, iskazuju svoju nesreću, komentarisajući drugi. To mi nije jasno, meni mogu da vređaju šta hoćeš, to su ozbiljni ljudi, bez ikakve empatije, mene to ne može nikako da dotaknu - ispričao je Janjušević u emisiji ,,Amidži šou".

Foto: Amig show

Janjuš u Amig show

 

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bezz

18.01.2024 14:12

Janjuse ti si prvi prozivao Mimas zbog onlyfansa, kao i svakog drugog zbog tog sajta