JANJUŠ U ELITI ISPUNJAVA ŽELJU POKOJNOG BRATA: Ove Mihailove reči će mu ceo život ODZVANJATI U GLAVI!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš progovorio o odnosu sa Majom Marinković!

JANJUŠ U ELITI ISPUNJAVA ŽELJU POKOJNOG BRATA: Ove Mihailove reči će mu ceo život ODZVANJATI U GLAVI!

Foto: Instagram, Pink

Prošle noći Marko Janjušević Janjuš otvorio je dušu prvi put nakon povratka u rijaliti ,,Elita". On je tim povodom progovorio o najdramatičnijim temama iz rijalitija, te se dotakao i njegove bivše devojke Maje Marinković

Naime, Maja Marinković je po povratku Janjuša u Elitu, nakon što je saznala da mu se rođeni brat Mihailo Janjušević obesio u stanu na Vračaru, ostala je zaleđena i nema od tuge i bola. Takmičari najgledanijeg rijalitija, saopštili su Janjušu Majinu reakciju, a on je prošle noći prvi put to i prokomentarisao javno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7 uživo

 

Janjušević je istakao da je Marinkovićeva ispala čovek prema njemu i da će sa njom u narednom periodu sesti da popričaju o njihovom odnosu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita 7 uživo

 

- Ljudi su mi rekli da je to pogodilo, ona je meni čak i prišla i izvinila se za sve od ranije tako da ja sa njom mogu sad i da sednem i da popričam, stvarno je ispala čovek. Ova Aneli kao da nema osećaja ni prema kome, bar meni tako izgleda. Uroš mi je svetla tačka u rijalitiju, minimalno što sam mogao da uradim je da ga obradujem, uvek mi je bio pravi prijatelj -rekao je Janjuš.

Mnogi su pomislili da će Janjuš sesti sa Majom da porazgovara, jer je to donekle bila i želja njegovog brata Mihaila Janjuševića. Podsetimo, Mihailo je za života pohvalio Maju kao snajku i istakao da mu se ona više sviđa:

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock, republika

Mihailo Janjušević i Marko Janjušević Janjuš

 

Što se mene tiče ova snajka je bolja od prošle - poručio je tada Janjušev sada pokojni brat, a kasnije je to potrvdio i za medije: 

- Digla se velika medijska prašina o mom storiju, gde sam napisao da je Maja bolja snajka od prošle. To stoji. Sve što sam hteo da kažem na tu temu, napisao sam u tih nekoliko reči. Maja i Marko su odličan tandem, mislim da je njima zanimljivo da se svađaju i da su se našli (smeh). Sve sam rekao na svom storiju, što se mene tiče, biće bolja snajka od prošle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading