ANELI MOLI JANJUŠA ZA VRELU AKCIJU, A NI POMEN NIJE PROŠAO! Marku pozlilo od BESA, ova žena SRAMOTE NEMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić nastavlja da ređa blam za blamom!

ANELI MOLI JANJUŠA ZA VRELU AKCIJU, A NI POMEN NIJE PROŠAO! Marku pozlilo od BESA, ova žena SRAMOTE NEMA! (VIDEO)

Foto: E-stock, ATAImages, Instagram

 

Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš bio je zgrožen ponašanjem Aneli Ahmić, koja bez trunke stida i blama, nakon njegove porodične tragedije, želi da spava sa njim u krevetu. Aneli je prišla Janjuševiću kako bi ga upitala da spavaju zajedno, zbog čega je on bio šokiran. 

Aneli je zasmetalo to što Miljana Kulić i dalje može da spava sa Janjuševićem, a da ona ne može, te joj je on objasnio da ga ostavi na miru, te je dodao da je on tokom njegovog odsustva gledao sve snimke i naslove koje su mu ljudi slali, nakon čega je on razočaran u njeno ponašanje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Spava li Miljana još kod tebe? - upitala je Aneli. 

- Spava - odgovorio je Marko. 

- Je l' mogu da prespavam nekad sa tobom? - upitala je Aneli. 

- Ne! Čuj da prespavaš nekad - bio je šokiran Janjušević. 

A Miljana može? - šokirala je Aneli pitanjem.

- Pa ja sa Miljanom nisam bio - objasnio je Janjuš. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja sam pomislila sto i jednu stvar... - nastavila je Ahmićeva. 

- Ja sam sve gledao, sve sam prelistoa kad sam došao sebi i non-stop mi šalju i sve mi šalju! Nemoj se ti sikirati da li sam ja gledao ili ne, tvoji možda ni ne znaju kako si se ponašala! Molim te nemoj da mi postavljaš pitanja šta si ti radila - odbrusio je Janjušević. 

Mnogi su mišljenja da samoživost Aneli Ahmić ovih dana dominira, što je primetila i Maja Marinković koja je pokušala da je opameti, ali joj očigledno nije pošlo za rukom, pa je i ona digla ruke od savetovanja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

14.01.2024 21:41

Kakav pomen čoveku koji je učinio najveće Bogohuljenje i greh oduzevši sebi život. Janjuš može Aneli da zameri što je raskrinkala Uroševo licemerstvo. Pogledajte samo fotografije gde Aneli na kolenima moli za ljubav a Uroš ko neka suparnica i poput Matore gradi priču tragičara kao da je njemu brat umro a ne Janjušu. Janjuševa brat je bio gej i zato nije govorio i ako su živeli u Beogradu. Stideo se brata a sada izigrava ucviljenog brata. Uroš će još malo da koristi situaciju dok se ne ušunja u Janjušev krevet i onda će morati Janjuš da se odluči ili će ga izbaciti i prigrliti Aneli ili konačno priznati da je i on ko mu pokojni brat.