STEFAN KARIĆ ULAZI U ELITU: Detalji procurili u javnost!

Autor:

Zadruga

15.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla potvrda da se bivši zadrugar vraća u rijaliti?

STEFAN KARIĆ ULAZI U ELITU: Detalji procurili u javnost!

Foto: printscreen/Google Earth, ata images

Jedna od najnovijih vesti koja je iznenadila mnoge ljude jeste najava Osmana Karića da će njegov sin Stefan Karić ući u rijaliti "Elitu". Ova najava izazvala je veliko interesovanje javnosti, a mnogi su već počeli da spekulišu o razlozima odluke Stefana da se pridruži popularnom televizijskom formatu, pošto se skoro pričalo da je odustao od ulaska. 

Naime, on je na svom proflilu na društvenoj mreži Instagram podelio Stefanovu sliku i napisao redni broj za glasanje, koji će mu biti kad postane deo popularnog rijalitija. Poznato je da je Osman više puta imao ovakve objave i da ovo može da bude još jedna od njegovih šala, ali ostaje da vidimo.

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Inače, Osman nam je nedavno otvorio vrata svog doma, govorio o Stefanonu, njegovoj odluci da se ove godine odseli iz porodične kuće na Zvezdariu koju se zaljubio, ali i devojci u koju se Stefan zaljubio:

Letos je napustio naš dom, čudno je i fali ovde. Dođe on svaki dan, majka mu je u kraju, ima obeveze. Jednog psa je ovde doveo još iz Crne Gore sa Jovanom, ali se Tina i ja bavimo. Naravno da on fali. Stefan stalno nađe osobu, ali treba je zadržati. Nemam ništa protiv nje, lepa je, kvalitetna, pristojna. To što nije iz javnog života ne mora da znači da je bolja ili gora od drugih, videćemo. Dosta sam ih hvalio, sve su bile dobre na svoj način, ali on će da odluči - pričao nam je Osman, pa progovorio o mogućnosti da Stefan stane na ludi kamen, ali i uđe u "Elitu": 

- Ja se nadam i voleo bih da se to desi i da se ostvarim kao deda. Ja sam priželjkivao da Stefan uđe u Elitu, imao je dobro ponudu, ali desila se devojka i nije ušao zbog ljubavi prema njoj. Bili su se posvađali, pa sam pomislio da će da uđe za Novu godinu jer mu se pruža šansa, ali oni su se pomirili - poručio je za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading