ZAVIRITE U DOM OSMANA KARIĆA: Progovorio o Šaviji, pa najavio DISKVALIFIKACIJU koja će promeniti tok Elite!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni rijaliti voditelj i komentator ispred kamera Republike sumirao utiske 2023. godine, komentarisao goruće teme iz rijalitija, ali i ljubavni život sina Stefana Karića.

Osman Karić otvorio nam je vrata svog doma na Zvezdari i sa nama razgovarao o aktuelnim dešavanjima, sumirao utiske 2023. godine, ali i predvideo dešavanja u nastavku rijalitija "Elita", pošto je svima poznato da je odličan komentator još od prve sezone "Zadruge". 

Na samom početku razgovora pričali smo o Nataši Šaviji i njegovom odnosu sa starletom, nakon što je ponovo na društvenim mrežama počeka da napada njegovog sina, Stefana Karića

 - Ima dosta lepih momenata... Desio mi se peh sa sinom, pa kad je izašao iz zatvora, tad sam bio srećan posle njegovog stanja tamo. Tad sam bio srećan kao otac, mada su mnogi kritikovali da nisam trebao da se radujem svom sinu i njegovom izlasku - govorio je Osman, pa otkrio u kakvim je odnosima sa Šavijom, pošto je nedavno ponovo napala Stefana javno:

- Ona i ja smo mic po mic dolazili do poruka, čuli se i bili korektni. Ja sam i sad sa njom korektan, nadam se da je i ona, samo smo prestali da pišemo. Vidim da je opet počela da kritikuje i da napada, to je njena stvar i ne mogu da se mešam u to. Nemam ništa protiv devojke i ima pravo da radi sve što misli da treba da radi. Ja nikad nisam bio protiv nje i njenih roditelja, nego je počela sa grupama mene da pljuje, pa smo zaratili, ali je sve palo u vodu i izimirili smno se. Ja sam sa njom okej, trebali smo da se vidimo, odem u Novi sad i da ne budu novinari. Zvala me je da dođem kod nje na kafu, ali nisam hteo da idem, jer znam kakve su situacije i šta može da se izdešava. Moda odem mečki na rupu. Ne mislim da bi ona nešto uradila, ali ne bih da rizikujem

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Osman Karić

Osman je otkrio kako mu je bilo da ulazi u rijaliti i bude radio voditelj, pa priznao da bi voleo da ponovo bude deo emisije "Amnezija". 

- Meni je to jako lepo iskustvo, voleo sam da vodim radio-emisiju. Radio sam kako sam mislio da je najbolje, na neki način voleo bih da se vratim u emisiju, ali sve zavisi od produkcije. Ako nekad zatreba, ja sam uvek tu. Ja se šalim kroz rime, volim da skidam maske i rijalitijem se bavim od samog početka i mogu neke situacije da pretpostavim od početka i Bog mi je dao da mogu da provalim ljude - rekao je Osman. 

Stefan se ove godine odselio iz porodične kuće na Zvezdari i pronašao devojku u koju se zaljubio, a Osman ne krije da bi voleo da postane deda. 

- Letos je napustio naš dom, čudno je i fali ovde. Dođe on svaki dan, majka mu je u kraju, ima obeveze. Jednog psa je ovde doveo još iz Crne Gore sa Jovanom, ali se Tina i ja bavimo. Naravno da on fali. Stefan stalno nađe osobu, ali treba je zadržati. Nemam ništa protiv nje, lepa je, kvalitetna, pristojna. To što nije iz javnog života ne mora da znači da je bolja ili gora od drugih, videćemo. Dosta sam ih hvalio, sve su bile dobre na svoj način, ali on će da odluči - pričao je Osman, pa progovorio o mogućnosti da Stefan stane na ludi kamen, ali i uđe u "Elitu": 

- Ja se nadam i voleo bih da se to desi i da se ostvarim kao deda. Ja sam priželjkivao da Stefan uđe u Elitu, imao je dobro ponudu, ali desila se devojka i nije ušao zbog ljubavi prema njoj. Bili su se posvađali, pa sam pomislio da će da uđe za Novu godinu jer mu se pruža šansa, ali oni su se pomirili

Osman je komentarisao dešavanja iz rijalitija i dao svoj sud o gorućim temama. 

- Matora se zaljubila, ali videlo se da taj brak neće dugo. Aneli i Janjuš, ovo je njegova najbolja sezona, ali je lažan u svemu što radi, takođe i Aneli. Od ljubavi tu nema ništa. Ša vidim u maju, rano je da on izađe, ali biće tobogan u maju i biće preskakanje. Vanja se dosta pojavljuje na TikToku i ne bi me čudilo da uđe i bilo bi dobro. Ja bih voleo da Zvezdan uđe, ali ne vidim suočavanje sa Kačavendom, ona sad za njega priča lepo. Možda bi Janjuš i drugi momci pali u drugi plan, ne verujem da će Car da ulazi jer ga čeka ženidba i dete, ali tamo fali dominacija - rekao je Osman Karić za Republiku, pa otkrio koje diskvalifikacije očekuje:

Miljana je dobra ove sezone, ali sa Zolom može da napravi glupost koja će skupo da je košta. Ne bih želeo, ali mislim da će to da bude Ša, mislim da će on da preskoči i da ode. Možda i mala Bojana, mnogo se k*rči i zastupa moral, međutim, mnogo je afektivna i hoće da pravi probleme.

Ceo video-intervju možete da pogledate na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading