OVO JE ISTINA O LJUBAVNOM ŽIVOTU STEFANA KARIĆA: Bivši zadrugar stavio tačku na sve sumnje!

Autor:

Zabava

23.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednim potezom svima jasno stavio do znanja šta mu se dešava na emotivnom planu!

OVO JE ISTINA O LJUBAVNOM ŽIVOTU STEFANA KARIĆA: Bivši zadrugar stavio tačku na sve sumnje!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

Bivši zadrugar, Stefan Karić, donedavno je krio od očiju javnosti vezu sa prelepom Andreom, te su nakon nekog vremena ipak odlučili da obelodane svoju ljubav.

Naime, nedavno se spekulisalo o tome da je Stefan, bivši zadrugar, raskinuo svoju vezu sa Andreom, s obzirom na to da je donedavno na svom instagram profilu imao objave i fotografije sa njom, te je šokirao sve kada je odjednom izbrisao iste.

Međutim, on je danas odlučio da stavi tačku na sve spekulacije koje kruže društvenim mrežama i internetom, pa je jednom objavom svima zapušio usta i jasno stavio do znanja da je on srećan u ljubavi i ispunjen na emotivnom planu. 

Naime, na profilu nekadašnjeg učesnica rijalitija "Zadruga" osvanula je fotografija sa Andreom. Njih dvoje su pozirali zajedno u liftu u jako prisnom izdanju. Nakon ove objave sasvim je jasno da su odnosi između Stefana i njegove devojke sjajni i da je na sve priče o raskidu stavljena tačka. 

Inače, Osman Karić nedavno je otkrio javnosti da je njegov sin, Stefan, trebao da uđe u rijaliti "Elitu". Međutim, zbog ljubavne veze sa devojkom, Stefan je odustao od ulaska u rijaliti šou.

Stefan je trebalo da uđe u rijaliti, i on je imao poziv. Bio je na razgovoru za "Elitu", međutim, desila mu se ta devojka... On se zaljubio. Samo iz tog razloga nije ušao. Skoro je nešto bio neki raskid u pitanju, posvađali su se bili, pa smo se nadali da će, eto, za Novu godinu ući. E, onda se pomirio sa njom, igrom slučaja. Ja Stefana ne mogu ni da branim, ni da ga kudim, on je moj sin. Pravio je greške, ne mogu da kažem, pravio je probleme, znate i sami, ali bih voleo i sad da uđe u "Elitu" - govorio je Osman za Blic. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Diki

24.12.2023 12:16

Ne mogu da verujem?! “zbog devojke nije usao u Elitu”?! Resice ubrzo on taj problem, nije mu prvi put. Kolika zelja Osmana da ugura sina unutra? Izgleda da je tamo na sigurnom.