KAKO MU OVO SAMO USPEVA? Litvanci ZABEZEKNUTI zbog Ivanovića! Bivši trener Zvezde Meridianbet je neverovatno BRZ!

Autor:

Sport

23.12.2023

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak pokazao veštinu uoči izlaska pred TV kamere.

KAKO MU OVO SAMO USPEVA? Litvanci ZABEZEKNUTI zbog Ivanovića! Bivši trener Zvezde Meridianbet je neverovatno BRZ!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Iako je neslavno napustio Mali Kalemegdan, Duško Ivanović je udario veliki pečat u Crvenoj zvezdi Meridianbet tokom prethodne i na početku tekuće sezone.

Sjajne rezultate je napravio i po dolasku u Vitoriju, pošto je sa Baskonijom napravio "bum" u Evroligi i izborio se za konkurenciju među ekipama koje jure Top 8 fazu Evrolige.

Naime, u svojoj jubilarnoj 250. utakmici na klupi španskog tima, u četvrtom mandatu, Ivanović je slavio protiv turskog Efesa u Istanbulu.

Ekipa crnogorskog stručnjaka je trenutno na bilansu 9-7, koliko ima i beogradski Partizan, ali i još pet evroligaša, pa ćemo tek gledati žestoku borbu za svaku od pozicija koje vode u plej-of i plej-in.

 

 

Međutim, ono što je ponovo zaprepastilo javnost u Litvaniji jeste brzina kojom Ivanović skine svoje "radno" odelo i presvuče se u trenerku, pre nego što stane pred kamere.

Kako propozicije nalažu, svaki trener posle utakmice mora da izjavi bar jednu rečenicu za televiziju, a Ivanović to uvek učini sa svojim prepoznatljivim kačketom u trenerci. Litvanski košarkaški portal "Basket News" se zbog toga našao u potpunom čudu.

- Ko je brži? Deca koja trče po poklone ispod novogodišnje jelke ili Duško Ivanović koji se presvlači u trenerku posle utakmice? - našalili su se Litvanci.

Treba, ipak, skinuti kapu Ivanoviću za ovakvu brzinu i perfekciju, ma gde god radio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading