KARIĆ OSTAVIO DEVOJKU ZBOG ELITE? Zbog ovog detalja svi sumnjaju da je OKONČAO VEZU!

Autor:

Zabava

29.11.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan šokirao potezom, napravila se pometnja na društvenim mrežama!

KARIĆ OSTAVIO DEVOJKU ZBOG ELITE? Zbog ovog detalja svi sumnjaju da je OKONČAO VEZU!

Foto: ATAImages

Bivši zadrugar Stefan Karić nedavno je na društvenoj mreži Instagram pokazao svoju novu devojku, iako se dugo šuškalo da je konačno srećan u ljubavi i da je posle nekoliko propalih veza pronašao pravu. 

Njih dvoje su skoro bili na luksuznom putovanju, sa kojem su svakog dana delili fotografije kako uživaju i provode se. Međutim, sad se pojavio jedan dokaz zbog kojeg se sumnja da Stefan više nije u ljubavi sa Andreom i da je na njihovu priču stavljena tačka. 

Naime, na Karićevom zvaničnom profiluna društvenoj mreži Instagram nestale su sve fotografije koje je on objavljivao i ostavio je samo jedan video. Stefan inače poslednjih dana ima zdravstvene probleme, što je podelio sa svojim pratiocima i pokazao im kako je već nekoliko puta morao da primi infuziju. 

Republika

Foto: instagram.com

Stefan Karić obrisao slike sa Instagrama

Stefan još uvek nije ništa rekao povodom navoda da je raskinuo vezu, pa je sve ostalo na spekulacijama i sumnjama sa društvenih mreža. Mnogi smatraju da je Stefan ovo uradio zbog ulaska u "Elitu" o kojem se dugo spekuliše, što je par puta i sam najavljivao putem svog Instagram storija, a i takmičari su ga pominjali i najavljivali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Sanja

29.11.2023 12:02

Rumenko misli da je frajer i da ga sve devojke vole zato što je lep, zgodan, visok i intelektualac, a onda shvati da nije ništa od toga i jadničak na kraju shvati da su sve sa njim zbog para, vile i bazena!?🤔🤫😭😢🙏