PROCURIO RAZGOVOR OSMANA I STEFANA PRED ELITU: Otac tera sina da uđe u rijaliti (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.12.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić smatra da bi Stefan trebalo da uđe u "Elitu"!

 

Bivši zadrugar Stefan Karić i njegov otac Osman Karić održali su "lajv" na popularnoj društvenoj mreži TikTok, gde su, između ostalog, govorili i o rijalitiju "Elita". Osman, bivši voditelj radio-emisije "Amnezija", predložio je svom sinu da prihvati ponudu da uđe u rijaliti, ukoliko mu se ona bude uzakala.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Osman i Stefan drže "lavj" na TikToku

- Ako ti se pruži šansa, voleo bih da te gledam. Povećao bi gledanost - rekao je Osman.

- Sad se zakuvalo - prokomentarisao je Stefan.

- Mogao bi da uđeš kao kritičar za crnim stolom, razmisli - nastavio je Osman da savetuje sina.

- Otom-potom - dodao je mlađi Karić.

- Dajte Stefanu ponudu - obratio se Osman produkciji popularnog rijaliti formata.

Republika

Foto: Instagram.com, TikTok.com

Osman predlaže Stefanu da uđe u "Elitu"

Osman Karić se nedavno oglasio i izneo svoje prognoze o odnosu Anđela Rankovića, koji se u ponedeljak uselio u Belu kuću, i Anite Stanojlović, neverne supruge Jovane Tomić Matore.

- Anđelo "Apolon sa Zvezdare", ove reči govore koliko je moćan kada su dame u pitanju. Lep zgodan momak i jako privlačan damama, pogotovo devojkama koje bi da prevare "voljene" osobe sa kojima su u vezi ili nisu. Naravno i nad popom ima pop, a to mogu slobodno da kažem za svoga sina Stefana Karića koji je i te kako smrt lepak za žene, poznatiji pod nadimkom ''Beogradski Sultan''. No, da se vratim na Anđela i sam njegov ulazak u Elitu. Naravno da neko poput njega bira najlepši komad za sebe, a to je Anita, bivša Matorina žena - kaže Osman i dodaje:

- Kao što znamo, on je već par puta rasturao Matorine veze, što mu i te kako polazi za rukom. Naravno, ova veza, tačnije brak je već uzdrman, da kažem na neki način prevarom sa Anitine strane,tako da mu neće biti teško da uđe u vezu sa Anitom i opet zada udarac Matoroj, koja mu je nekada bila drugarica. Mislim da ni Anita nije ravnodušna kada je u pitanju Anđelo, mislim da joj je došao kao kec na jedanaest kako bi se na neki način osvetila Matoroj i ljudima poput Ša, Đedovića i svima koji nisu bili za nju, a i te kako su je ponižavali. Matoroj tek predstoje crni dani, jer će doživeti fijasko kada Anđelo i Anita uđu u vezu koja je zasigurno na pomolu, i to u najkraćem roku - poručio je Karić za "Pink.rs".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading