OSMAN KARIĆ DAO PO GASU: Javno razvalio Janjuša i Aneli, zbog ovih reči nastao bi ZEMLJOTRES u Šimanovcima! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem košarkašu ne bi bilo svejedno kad bi pročitao ovu poruku!

OSMAN KARIĆ DAO PO GASU: Javno razvalio Janjuša i Aneli, zbog ovih reči nastao bi ZEMLJOTRES u Šimanovcima! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Otac bivšeg učesnika rijalitija "Zadruga" Stefan Karića i nekadašnji voditelj radio-emisije "Amnezija", Osman Karić poznat je po tome da nema dlake na jeziku i da svoje mišljenje o gorućim temama sa imanja u Šimanovcima već godinama iznosi javno bez pardona. 

Osman trenutno ima svoju emisiju na TikToku "Kralj Elite" gde dovodi bivše rijaliti takmičare i sa njima priča o gorućim temama, ali ipak ne može da odoli da neke situacije ne prokmentariše i na svom profilu na društvenoj mreži Instagram, jer su ga ipak ljudi zbog čuvenih rima i zavoleli. 

Republika

Foto: Tv Pink

Osman Karić

On je sad odlučio da u šaljem stilu da sud o odnosu Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, samo što bivši košarkaš verovatno ove ne bi doživeo kao zezanciju, već bi zbog ovoih reči sigurno napravio haos i doživeo pomračenje. 

Naime, Osman je podelio jedan snimak na svom Instagram profilu i uz njega dodao rime, po kojima je prepoznateljiv. 

- Ah Aneli to mi radi, stavi ga sad usta i ne vadi. Janjuše, kako si čvrst, stavi mi njega nemoj da mi guraš više prst - glasile su rime koje je Osman podelio na svom Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram Osman Karić

Osman Karić na Instagramu isprozivao Aneli i Janjuša

Poznato je da Janjuš nije neko ko može da istrpi kritike i šale na svoj račun, pa mu verovatno ne bi bilo sve jedno kad bi imao priliku da sazna za stihove koje je Osman posvetio njemu i njegovoj novoj devojci. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading