"REKLA JE DA ME VOLI I SAD..." Filip Car konačno progovorio o letnjoj aferi sa Majom Marinković i njenom boravku u Eliti!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov sud mnogi su jedva čekali da čuju!

"REKLA JE DA ME VOLI I SAD..." Filip Car konačno progovorio o letnjoj aferi sa Majom Marinković i njenom boravku u Eliti!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages

Osman Karić ima svoju emisiju na TikToku "Kralj Elite" gde dovodi jako zanimljive goste, sa kojim priča o gorućim temama iz rijalitija. Njegov večerašnji gost bio je Filip Car, čije mišljenje su pratioci na društvenim mrežama željno iščekivali da čuju. 

Osman je upitao Cara da prokomentariše učešće Maje Marinković, koja je nedavno otvoreno priznala da ga i dalje voli i da je samo on u njenom srcu, kao i da je njegova ljubav sa Aleksandrom Nikolić ne zanima. 

- Iskreno kad je ona ušla rekao sam Aleksandri da je dobro da više nismo mi, jer je išla po emisijima, davala izjave i pokušavala da razvali naš odnos. Nije uspela u rijalitiju, pokušavala je od prvog dana napolju Aleksandra i ja smo imali krize, dao sam joj pristup i od dva puta što smo se čuli napravila je od komarca magarca i da to toliko prezentuje. Rekla je da me voli i sad je jasno ljudima što je radila te stvari. Ja po pitanju nje nemam šta da kažem - poručio je Filip Car. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading