ALEKS I CAR PONOVO U RIJALITIJU: Snimak iz Šimanovaca napravio haos na društvenim mrežama!

Autor:

Zadruga

25.11.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi oduševljeni, nastala pometnja na društvenim mrežama!

ALEKS I CAR PONOVO U RIJALITIJU: Snimak iz Šimanovaca napravio haos na društvenim mrežama!

Foto: ATAImages

Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić uživaju u svojoj ljubavi i željno iščekuju da im se pridruži ćerka. Njih dvoje su imali jako turbulentan odnos, pogotovo na samom početku Aleksandrine trudnoće, ali su uspeli da izglade računa i ponovo se prepuste jedno drugome. 

Aleks i Car trenutno borave u Crikvenici i sa svojim fanovima dele romantične trenutke u kojima uživaju, a danas je Nikolićeva posebno iznenadila sve. Naime, ona je odlučila da podeli jedan snimak koji je okačila njihova fan stranica. Radi se o šetnji po imanju u Šimanovcima, dok su bili učesnici rijalitija, a njihove fanove uvek obraduje kad podele njihov trud i rad na svojim zvaničnim profilima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car Zadruga

Njihovi fanovi ne kriju da bi voleli da ponovo Aleks i Car budu deo rijalitija, kako bi njihov život mogli da prate non stop, ali za sad ljubavni par ne pominje da će se ponovo naći u takvom projektu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading