ALEKS I CAR PONOVO U ŠIMANOVCIMA: Isplivao snimak, fanovi nikad srećniji!

Autor:

Zadruga

09.11.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama isplivao snimak iz rijalitija.

ALEKS I CAR PONOVO U ŠIMANOVCIMA: Isplivao snimak, fanovi nikad srećniji!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši rijaliti učesnici "Zadruge"Aleksandra Nikolić i Filip Car, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako trudna starleta nedavno stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika. Njih dvoje trenutno uživaju u ljubavi i željno isčekuju da im na svet dođe ćerka.

Aleks i Car su jako aktivni na društvenim mrežama, što njihove verne fanove čini jako srećnim, a jedan snimak posebno je izazvao veliku pažnju. Naime, Filip je odlučio da podeli video sa jedne fan stranice, koji je bio sastavljen od kompilacije njihovih poljubaca tokom jednog sastanka na imanju u Šimanovcima, dok su boravili u prethodnoj sezoni "Zadruge". 

Poznato je da fanove najviše obraduje kad se naporni rad isplati i sadržaj osvane na zvaničnim profilima njihovih rijaliti favorita. Mnoge se spekuliše na društvenim mrežama da li će Aleks i Car nekad ponovo biti deo rijalitija i živeti pred kamerama, a njih dvoje pokušavaju da svojim fanovima svoje odsustvo u "Eliti" nadomeste snimanjem lajvova na TikToku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

09.11.2023 11:03

najsladji i najiskreniji