PRELJUBNICA JE, PA JOŠ I LJUBAVNICA: Oglasio se Osman Karić, zbog ovih reči Ša će doživeti NERVNI SLOM!

Autor:

Zadruga

09.12.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši voditelj radio-emisije "Amnezija" javno dao svoj sud o ljubavnom paru iz "Elite"!

PRELJUBNICA JE, PA JOŠ I LJUBAVNICA: Oglasio se Osman Karić, zbog ovih reči Ša će doživeti NERVNI SLOM!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović od pre dva dana zvanično su u vezi. Njih dvoje su se danima jako prisno družili, a iako su oboje u rijalitiju "Elitu" ušli zauzeti odlučili su da zaborave na svoje partnere i prepuste se trenutnom osećanjima koja su se rodila između njih dvoje. 

Iako se u Beloj kući tek sinoć pokrenula tema u njihovom odosu i niko za njih dvoje nije imaju ružnu reč da kaže, takvo stanje nije na društvenim mrežama, pa su negativni komentari česta pojava kad je reč o njima. Među negativnim komentarima našlo se i mišljenje Osmana Karića, koji je poznat kao komentator rijalitija koji nema dlake na jeziku i uvek kaže ono što misli. 

On je zgrožen što takmičari podržavaju ulazak u vezu Miona i Ša, pa je javnost podsetio šta su uradili partnerima da bi se izborili za svoju sreću. 

- Čemu aplauz? Što je Ša pored žene našao devojku ili što je Miona s tim što je preljubnica još i ljubavnica? - napisao je Osman Karić uz snimak koji je podelio na društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić na Instagramu isprozivao Ša i Mionu

Inače, danas je u medijima i na društvenim mrežama veliku pažnju privukao lajv koji je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" držala Vanja Ignjatović, još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića, koja je govorila da su planirali da se pomire, ako se on promeni, ali i da je pred samo venčanje želela da odustane od braka sa njim. 

Moji roditelji su ga voleli dok nisu znali kakav je on. Oni ne znaju ni 50% onoga što se desilo. Poništava se brak, može da se poništi klinac. Htela sam da ostanem od braka deset dana pred venčanje, ali sam ostala u drugom stanju. Zbog čega se moja trudnoća završila, o tome ću trek da pričam - govorila je Vanja Ignjatović, pa dodala:

- Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže? Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje, nikoga ne voli. Kakva crna Matora? Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom oktruženju - govorila je Vanja sinoć na TikToku.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Vanja Ignjatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Amnezija

09.12.2023 15:52

Osman je u pravu. Luna, Dragana Mitar, Dalila, Anđela i još neke devojke su nazivane preljubnicima i ljubavnicama a za Mionu se još ne izjašnjavaju Ne smeju ili ne žele da Ša dovedu do diskvalifikacije jer će biti svašta kad ga pritisnu sa komentarima. Vratite Osmana da vodi radio Amneziju, ovo kumino i Teodorino je dosadno i nezanimljivo.

Viktorija

09.12.2023 17:39

Kako deda Osmana ne mrzi da se bavi glupostima? On svoj zivot nema nego uziva da vredja i blati druge ljude jer je iskompleksiran i nepismen. Neka se pozabavi svojim sinom nasilnikom a tudju decu neka ostavi na miru. Jako prost i glup čovek.