OTKRIVENA ISTINA O BUKILIĆU: Bivši voditelj razvezao jezik o učesnicima Elite, pa ŠOKIRAO!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac bivšeg zadrugara Stefan Karića bez dlake na jeziku o aktuelnim dešavanjima u Eliti!

OTKRIVENA ISTINA O BUKILIĆU: Bivši voditelj razvezao jezik o učesnicima Elite, pa ŠOKIRAO!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Bivši voditelje radio-emisije "Amnezija"Osman Karić, poznat po britkom jeziku, prokomentarisao je najaktuelnija dešavanja u "Eliti" i osudio odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, te se osvrnuo na košarkaševu suprugu i njen odnos na celu situaciju. Naime, Osman misli da bi Janjušu supruga prešla preko intimnih odnosa s Ahmićkom, ali ne i preko lepih reči i komplimenata kojim ju je obasipao tokom protekla dva meseca.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Osman Karić

- Oni su sigurno u tajnoj vezi. Verujem da se Janjuš zaljubio, a Aneli se zaigrala, pala je na njegove lepe reči, ali je vrlo oprezna što se tiče konkretnih dela, mada mislim da bi lako poklekla. Janjuš se vrti oko nje, nije mu lako. Ne može da uđe javno u vezu, ima neku vrstu kočnice jer bi mu žena pre oprostila seks s Aneli nego reči koje je izgovorio za nju, komplimente kojima ju je obasipao sve ovo vreme dok su se samo simpatisali - rekao je Osman.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli i Janjuš

On se osvrnuo i na krah braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koji je pomno ispraćen, a njihove rasprave iz dana u dan se sve više komentarišu. Dok su jedni uvereni da će joj Matora oprostiti, Karić tvrdi da do obnove ljubavi neće doći, ma koliko to Aniti odgovaralo.

- Žao mi je Matore. Omogućila je Aniti sve što je želela u životu, zato ne želi tako lako da je pusti jer se ušuškala pored nje, osetila je sigurnost, ne samo finansijsku, već i svaku drugu. Pored Matore ona ne bi morala ništa da radi, već da živi i uživa kao princeza. Ovaj šamar koji je zadala Matoroj nadam se da će je osvestiti i da će svaki naredni potez dobro da iskalkuliše - rekao je Karić.

Republika

Foto: Pink

Anita i Matora

Ša bi nazad bivšoj, ali ona ga se i ne seća

Osman Karić osvrnuo se na navode da su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša slali tajne, ljubavne signale jedno drugom što je sad izašlo na videlo, te tvrdi da bi se Ša ipak vratio supruzi Vanji, ali je pitanje da li bi ga ona posle svega prihvatila.

- Njih dvoje negiraju emocije, ali ih njihovi postupci iz dana u dan demantuju. Video sam da se tu nešto dešava. Sumnjam da su u tajnoj vezi, mislim da voli ženu s kojom je u braku, Vanju, ali da od toga nema ništa. Uveren sam da ga se ona i ne seti, sve i kad bi on poželeo da se vrati, ne znam da li bi imao gde - rekao je Karić.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Ša i Miona

Bukilić odustao od Maje zbog Cara

Osman Karić tvrdi da bi se desilo nešto više između Maje Marinković i Nikole Bukilića, da ona nije na sva usta govorila koliko joj nedostaje Filip Car, te da i dalje gaji emocije prema njemu.

- Oni su zahladneli odnos, nakon što je on pogazio reč i vratio se Teodori Balzak iako su svi očekivali da će tu biti nešto više. Njegov postupak pokrenuo je mnoge sumnje. Maja je priznala da voli Filipa Cara, zbog toga se Bukilić odvojio od nje. Vaspitavan je tako da njegova žena mora da bude po njegovom kalupu, nikako drugačije - zaključio je Osman.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja i Bukilić

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading