PRAVI BEBU 20 GODINA MLAĐOJ MIONI: Ša hoće dete sa LJUBAVNICOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne želi da ispusti mladu takmičarku "Elite!

PRAVI BEBU 20 GODINA MLAĐOJ MIONI: Ša hoće dete sa LJUBAVNICOM!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nenad Aleksić Ša odlepio za Mionom Jovanović i u njoj vidi potencijalnu majku svog prvog deteta. Učesnik "Elite" već neko vreme ne može da se odvoji od atraktivne pevačice, što su primetili svi na imanju u Šimanovima, ali i gledaoci koji pomno prate dešavanja u Pinkovom rijaliti-programu. Reper koji je i dalje zvanično oženjen i napolju ima suprugu Vanju sada vrbuje novu žrtvu s kojom želi da se ostvari kao otac.

Republika

Foto: ATA Images, Instagram

Ša i Miona

- Ša je očajan nakon što je Vanja napravila svađu i otišla iz njegovog stana nešto malo pre početka "Elite". To je za njega bio udarac kakav nije doživeo od odlaska prve žene Ivane, možda čak i veći. Ša je sanjao da je Vanja ta koja će da mu rodi dete, koje želi celoga života. Ona mu je bila poslednja nada. I taman kada su nade počele da se ruše kao kula od karata, Miona je došla kao svetlost na kraju tunela. Iako je 20 godina mlađa od njega i zna da će javnost da ga stavi na stub srama, on neće odustati jer je takav - počinje priču osoba bliska reperu o svemu što se dešavalo u spoljnom svetu pre njegovog ulaska u "Elitu".

- Iako je bilo nade da će Ša i Vanja da se pomire, sada je više nema. Ša je izgubio kompas i zaludeo se Mionom. Ona je skroz njegov tip žene. Mlada, lepa, nije iskvarena, nema burnu prošlost. Kandidatkinja za majku njegove dece koju želi više nego bilo šta na svetu. On više i ne krije da se zaljubio, svi mi u produkciji znamo da je odlepio za Mionom. Kada dođe u prostorije, on samo o njoj priča - navodi naš dobro obavešten izvor iz produkcije koji ima svakodnevni kontakt s reperom.

Republika

Foto: RTV Pink

Ša i Miona

- Kod Ša u glavi već postoji plan da Mioni pravi dete i to ni manje ni više nego u "Zadruzi". "Miona je ta koja je meni suđena. Nju je sam bog poslao i ja to znam. Ona će biti majka mog prvenca", rekao je on jednom prilikom malo pripit posle žurke u "Eliti". Ša je slab na te mlade devojke. Setite se samo kako je bio lud za Tarom Simov i kako je zbog nje ostao bez braka, para i ugleda. Miona nije ni svesna u šta se upušta kad je Ša u pitanju. Ona je zagrejana za njega, ali ne baš toliko da mu rađa decu - završava izvor produkcije blizak Republici.

Vanja: Hrabra si, izdrži!

Reper Nenad Aleksić Ša, iako se još nije razveo od supruge Vanje Aleksić, čini se da je već pronašao novu ljubav Mionu Jovanović, od koje se ne odvaja. Njegova još zakonita supruga Vanja nije preterano reagovala na to, ali se oglasila putem mreže Instagram.

- Hrabra si. Izdrži. Sve je privremeno. Veruj. Najbolje tek dolazi - pisalo je na slici koju je Vanja objavila.

Republika

Foto: TikTok.com

Vanja Aleksić

Mionu šutnuo dečko

Mionu Jovanović u rijaliti "Elita" ispratio je dečko Stanislav Pantera Krofak, koji je odlučio da prekine vezu s njom, te se oglasio za Republiku.rs i otkrio da je već uplovio u novu romansu s misterioznom devojkom.

- Što se tiče Mione, prešla je zabranjenu crtu, tako da je ona slobodna devojka, sad može da radi šta god želi. Ja sam svoj život nastavio dalje, čujem se s jednom devojkom, kad se sazna ko je ona, goreće Balkan - rekao je Pantera za Republiku.

Republika

Foto: Republika

Miona i Pantera

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

06.12.2023 10:27

uyassss sam sebe nemoyes da podneses vise bolesniku a ne ovu pacenicu ya kadrom