BUDUĆA UČESNICA ELITE SPREMNA NA SVE: Uslikala se POTPUNO GOLA, pa pokazala šta priprema za rijaliti - ovo gledate na sopstvenu odgovornost! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.12.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća učesnica Elite je najavila totalni haos!

BUDUĆA UČESNICA ELITE SPREMNA NA SVE: Uslikala se POTPUNO GOLA, pa pokazala šta priprema za rijaliti - ovo gledate na sopstvenu odgovornost! (FOTO)

Foto: Ilustracija

Bivša zadrugarka, Viktorija Mitrović, veoma je aktivna na OnlyFansu, koji joj je, kako i sama kaže, glavni izvor prihoda, međutim, sve provokativnije fotografije objavljuje i putem Instagrama.

Ona je danas šokirala sve fanove, kada je podelila sliku, na kojoj je potpuno gola, pa su se mnogi zapitali kakav je tek materijal na platformi za odrasle.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Da podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana u zgradi Pinka, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za Elitu i da je spremna za ulazak, a kakve će scene priređivati u rijalitiju - ostaje nam da ispratimo u nastavku, ukoliko bude ušla.

Republika

Foto: instagram/vikimitrovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

05.12.2023 16:40

Ova konkretno ... samo da ne radi, a da ima novca ... golotinja "ima cenu", ali ne znam koga to zanima da gleda ...