ŠIMANOVCI SE TRESU ZBOG REČI IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka zapušila usta Lei Kiš, pa joj uputila ŠOK PORUKU!

Autor:

Zabava

03.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić bez dlake na jeziku!

ŠIMANOVCI SE TRESU ZBOG REČI IVANE ŠOPIĆ: Voditeljka zapušila usta Lei Kiš, pa joj uputila ŠOK PORUKU!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna voditeljka rijaltija ''Elita'' Ivana Šopić bila je jedna od gošći emisije ''Magazin In'' koju uređuje i vodi Sanja Marinković.

Ona se, na Sanjino pitanje i konstataciju osvrnula na prozivke koje drugi voditelji upućuju voditeljima rijaliti emisija, pa oštro odbrusila i iznela svoj stav:

Foto: instagram.com/printscreen

Ivana Šopić Instagram

 

- Neko može da se uvredi kada ga nazovu ''voditeljka''! Verovatno se vređa onaj kome je voditeljski posao da svojim gostima služi slane rolate i na silu se smeje, kao mnogi koji su prozivali nas voditelje iz rijalitija. Ja opet kažem, nek dođe bilo ko od tih voditelja koji služe meze i smeju se iz čista mira, da odrade emisiju koju ja vodim. Smatram da sam ultra talentovana jer sam bez iskustva uspela da budem to što sama sada, rekla je ona i dodala:

Foto: printscreen/youtube.com

Ivana Šopić i Lea Kiš

 

- Oduvek sam bila hraba...nikad nisam razmišljala šta bi bilo kad bi bilo već sam se uvek za sve u životu usudila! To je i moj savet mladim devojkama - rekla je ona.

Mnogi su pomislili da je ovo uputila Lei Kiš, koja je nedavno iznela niz uvreda na račun voditeljki koji se bave rijaliti temama. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
GAGA

03.12.2023 16:43

TI SI SVE SAMO NE VODITELJ, BRUKO CRNA ,TI I TEBI SLIČNE SA PINKA STE BRUKA ZA ŽENSKI ROD . ČUŠ OD KADA SE "TO " ZOVE HRABROST.

Dama

03.12.2023 19:12

@GAGA - Lea Kiš je pre svega dama. Obrazovana, posao voditelja uspešno obavlja godinama i to veoma uspešno. Omiljena je kod mnogih pevača, glumaca, sportaša i pre svega gledalaca. Lea ne pišti i ne šišti, ispred nje Janjuš ne češka ja.a, Zola ne češka stražnjicu a Mića ne arlauče i psuje. Porediti Leu i Šopićku je i više nego smešno a ostale voditeljke frizerke ili "sve za novac", a može i ljubavnik javno pred kamerama ili lizanje stopala..., to nije ni za komentar. Lea je omiljeno lice sa ekrana malo drugačijih ljudi nego ovih što gledaju samo rijaliti. Obrukala si se Ivana mnogo, ne komentariše se tako Lea Kiš .