DIRLJIVA SLIKA IZ PORODIČNOG DOMA KULIĆ: Marija raznežila sve zbog gesta za unuka Željka!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić oduševila sve emotivnom fotografijom iz porodičnog doma.

DIRLJIVA SLIKA IZ PORODIČNOG DOMA KULIĆ: Marija raznežila sve zbog gesta za unuka Željka!

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

Jedna od najpoznatijih učesnica rijalitija "Elita", Miljana Kulić, trenutno se nalazi u borbi za zaradu novca za svog sina, dok ga u isto vreme brižno čuva baka Marija Kulić. Nedavno je Marija Kulić obradovala javnost objavom fotografija svog unuka Željka iz porodičnog doma, te time izazvala lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Mali Željko je na fotografijama bio obučen u odelo popularnog lika Harija Potera, što je dodatno razgalilo fanove porodice Kulić. Ova neobična i simpatična odevna kombinacija sigurno je raznežila mnoga srca, a komentari na društvenim mrežama bili su svi pozitivni. Mnogi su istakli koliko je Željko lepo dete i pohvalili njegovu inteligenciju i šarm.

Foto: Instagram.com

Marija Kulić objavila sliku Željka Kulića

 


Dok se Miljana bori za finansijsku stabilnost svog sina, baka Marija pruža neizmernu podršku čuvajući malog Željka kod kuće. Njihova porodična povezanost i podrška jedni drugima u teškim trenucima izazivaju divljenje kod javnosti. Fotografije malog Željka u domaćem ambijentu svedoče o toplini i ljubavi koja vlada u njihovom porodičnom domu, što je dodatno ojačalo simpatije prema ovoj porodici.

Foto: pixabay.com, ST/Nebojša Mandić, ATA Images

Marija Kulić i Miljana Kulić

 


Fotografije malog Željka u odelu Harija Potera izazvale su oduševljenje javnosti, koja je pozitivno reagovala na ovaj neobičan, ali simpatičan izbor odeće za dečaka. Mnogi su istakli da je Željko nasledio šarm i inteligenciju od svojih roditelja, te da izrasta u veoma perspektivno dete. Ovakva reakcija javnosti dodatno je podsticaj porodici Kulić da ostanu snažni u svojim naporima da prevaziđu teškoće i obezbede bolju budućnost za malog Željka.

Uz podršku porodice i simpatije javnosti, porodica Kulić sigurno će prevazići sve izazove pred sobom i izboriti se za bolje sutra, a mali Željko će nastaviti da osvaja srca svojom neodoljivom pojavom i šarmom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading