ZVEZDAN SLAVNIĆ ODREŠIO KESU: Mezimicu počastio skupocenim poklonom za Novu godinu!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar uhvaćen kako kupuje automobil!

ZVEZDAN SLAVNIĆ ODREŠIO KESU: Mezimicu počastio skupocenim poklonom za Novu godinu!

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić

Kontroverzni učesnik rijalitija "Zadruga 6" Zvezdan Slavnić, poznat po skandaloznom ponašanju i vezi sa Anđelom Đuričić, iznenadio je javnost svojim povratkom na društvene mreže nakon napuštanja rijalitija. Iako se retko oglašava za medije, Zvezdan je postao aktivan na platformi TikTok gde redovno drži lajvove i komunicira sa svojim pratiocima.

Nedavno je ekipa Paparaco lova primetila Zvezdana dok je posećivao plac polovnih automobila. Prema saznanjima, bio je u potrazi za automobilom koji bi poklonio svojoj ćerki za Novu godinu. Ovaj gest izazvao je pažnju javnosti, posebno s obzirom na to da se Slavniću pripisivao dug od 50.000 evra nakon diskvalifikacije iz rijalitija.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić

Prošlo je šest meseci od Zvezdanovog izlaska iz rijalitija, a mnogi se pitaju čime se sada bavi i od čega živi. Iako nije pronašao stalni posao, Zvezdan redovno najavljuje mečeve na TikToku, što ukazuje da od ove platforme ostvaruje određene prihode. Iako je kritikovan zbog "prošnje" na društvenim mrežama, Slavnić se čini kao da ne obraća pažnju na negativne komentare.

Mnogi navijaju da se Zvezdan vrati u rijaliti takmičenje, a na društvenim mrežama se piše da će on postati deo "Elite" nakon Nove godine. Slavnić je par puta svojim izjavama podgrejao spekulacije da se vraća na imanje u Šimanovcima, pogotovo kad je izjavio da bi rado bio deo rijalitija, kad bi od Pinkove produkcije dobio poziv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading