MILJANA KULIĆ TRUDNA! Zola postaje OTAC, Marija će se doživeti FRAS kada bude saznala ISTINU!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u Eliti sedi u drugom stanju, a ovo su svi saznali!

MILJANA KULIĆ TRUDNA! Zola postaje OTAC, Marija će se doživeti FRAS kada bude saznala ISTINU!

Foto: TV Pink

U nedavnom razgovoru sa Majom Marinković i Milenom Kačavendom, Marko Đedović je šokirao javnost otkrićem da mu se Miljana Kulić poverila sa sumnjom da je trudna. Ovo iznenađujuće otkriće dolazi u trenutku kada su odnosi unutar rijaliti šou programa "Elita" već pod velikim pritiskom, te će definitivno dodatno uzburkati atmosferu u velelepnoj vili.

Marko Đedović je, kako je sam izjavio, bio potpuno iznenađen kada je Miljana Kulić podelila svoje sumnje sa njim, te je istakao da je to bio veoma emotivan trenutak za oboje. Ovo nije prvi put da je Kulićeva bila u centru pažnje javnosti zbog svog emotivnog života, ali je svakako vest o mogućoj trudnoći izazvala posebno interesovanje kod publike.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

 


Nakon što je Đedović podelio ovo otkriće sa njima, Maja Marinković i Milena Kačavenda su takođe bile šokirane, ali su istakle da će pružiti podršku Kulićevoj u svakom mogućem smislu. Ovo je dodatno komplikovalo već napetu atmosferu unutar "Zadruge", s obzirom na to da su odnosi među učesnicima već bili pod pritiskom zbog brojnih konflikata i spletki.

Nakon ovog iznenađujućeg otkrića, javnost je započela žustru raspravu o mogućoj trudnoći Miljane Kulić i o tome kako bi ovo moglo da utiče na dalji tok događaja u "Zadruzi". Mnogi su izrazili svoje mišljenje o tome kako bi ovo moglo da promeni dinamiku među učesnicima, dok su se drugi zapitali kako će ovo uticati na samu Kulićevu i na njen emotivni i psihički status.

Foto: Pink

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i Marija Kulić

 


U svakom slučaju, ovo otkriće definitivno će ostaviti trag na dalji tok događaja u "Zadruzi" i izazvati brojne spekulacije i komentare kako u samom rijaliti programu, tako i među gledaocima koji prate dešavanja iz nedelje u nedelju.

- Izgleda da je Miljana trudna, sada mi reče -rekao je Marko.

- Kad pre? -rekla je Maja.

- Ma ona da se oklizne u toaletu ostala bi trudna -rekao je Marko.

- Po čemu je zaključila da je trudna? -pitao je Samir.

- Ima neke čudne simptome, a i radili su na tome danima - rekao je Marko.

- Spavali su prvi put pre dve nedelje - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zolander

05.01.2024 16:26

Zola ako je Milja trudna preskoci zid i budi uz zenu ,nemoj da izgubis dijete opet ,dijete je najveca sreca u zivotu .Hajde Zolander budi uz majku i bebu

Roćko

05.01.2024 17:14

Laže prostakuša.. Vrla majka... Kad poraste sinče gledaće klipove svoje mami kako se bruka za sve pare ispod čaršafa....