TRUDNA ALEKS SPREMILA CARU BRUTALNU OSVETU? Poruka koju je OSTAVILA je sve naježila, a OVAJ detalj je svima promakao!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić spremna na sve!

TRUDNA ALEKS SPREMILA CARU BRUTALNU OSVETU? Poruka koju je OSTAVILA je sve naježila, a OVAJ detalj je svima promakao!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Trudna starleta Aleksandra Nikolić uživa u čarima drugog stanja, ali vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima, za koji mnogi misle da su upućeni Filipu Caru, ocu njenog deteta, sa kojim je imala i te kako buran raskid. 

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, sada na Instagram profilu Aleksandra Nikolić objavila je status, u kom su mnogi pronašli baš Filipovo ime, naročito zbog smajlija koji je ostavila ispod poruke koju je nosila slika. 

- Ko neće da se smiri sam, smiriće ga život, ali život baš i nema prijatne metode za to - glasila je poruka koju je podelila Aleksandra na Instagramu, a ispod nje je ostavila emotikon koji namiguje, koji inače ljudi koriste kako bi nekom uputili jasnu poruku, provokaciju, ili kada žele da najave neku vrstu osvete. 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

Bivši zadrugar Filip Car se oglasio sinoć na društvenoj mreži Instagram i iznenadio pratioce storijem. On je objavio video-snimak lava, preko kog je objavio tekst kojim je objasnio kako se oseća.

- 2021. godina me je slomila, 2022. me je promenila, 2023. mi je otvorila oči, u 2024. se vraćam - piše na snimku koji je objavio Filip Car.

- Istina je, zamisli to! A kako je otišla u Beograd, zamisli, još se sinoć i posvađamo... Otišla je u Beograd. Je l', znaš, ona je strani državljanin, pa ne može dok ne dobije prijavu boravka da boravi u državi duže od 3 meseca, a kako joj pamet smeta, sinoć se naljuti i blokira me i obriše slike - naveo je Car nedavno za "Pink.rs".

BONUS VIDEO.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

04.01.2024 05:19

NEKA JE BEBA ŽIVA I ZDRAVA...ALI KAD GRADIŠ ODNOS NA LOŠIM TEMELJIMA...NIJE ZDRAVO...KRALJICA IZ BUJANOVCA, KOJA JE RADILA SVE I SVAŠTA...LOŠA MIĆINA KOMBINACIJA...MIĆU KE PREGAZIČO VREME..GODINE..ŽALOSNO IZGLEDA I ZVUČI...PROŠLO GA JE VREME..

Bogoje

04.01.2024 09:13

Ova drolja od Bujanovac nema obraza kad u storije stavlja sliku svetoga patrijarha pokojnog Pavla. Bože dokle smo došli kad se kurve i prostitutke počele dirati u svetinju.. jadnica ne zna šta čini.