ALEKSANDRU NIKOLIĆ POKUŠAVAJU DA UĆUTKAJU ZBOG ISTINE: Starleta odlučila da iznese kompletnu ISTINU - izdato zvanično saopštenje!

Autor:

Zadruga

08.12.2023

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila zvanično saopštenje!

ALEKSANDRU NIKOLIĆ POKUŠAVAJU DA UĆUTKAJU ZBOG ISTINE: Starleta odlučila da iznese kompletnu ISTINU - izdato zvanično saopštenje!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Poznata starleta i influenserka Aleksandra Nikolić, obratila se svojim pratiocima na Instagramu sa uzbudljivim vestima. Ona je saopštila da je snimila novi video koji planira da objavi na svom Jutjub kanalu večeras. Međutim, Aleksandra se suočava sa neočekivanim izazovom - ne može da pronađe aplikaciju koju obično koristi za objavljivanje svojih videa.

Foto: TV Pink/printscreen

Aleksandra Nikolić

 

U svojoj objavi, Aleksandra je izrazila frustraciju zbog tehničkih poteškoća koje su se pojavile u poslednjem trenutku, o čemu je svoje pratioce obavestila da pokuša da ih reši:

- Ljudi, juče sam snimila video, ali iz nekog razloga ne mogu da instaliram na telefon Jutjub studio nije do mene. Ako uspem da rešić problem, video ide večeras - napisala je Aleksandra Nikolić na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Aleksandra je poznata po svojoj predanosti i profesionalizmu, te ne sumnja da će pronaći rešenje. “Ne brinite, neću dozvoliti da ovo bude prepreka”, dodala je. “Već istražujem alternative i radim na tome da video bude dostupan na vreme.”

Pratioci su brzo reagovali na Aleksandrinu objavu, nudeći podršku i savete. Mnogi su predložili različite aplikacije i rešenja, dok su drugi izrazili svoje nestrpljenje i uzbuđenje za novi sadržaj koji Aleksandra priprema.

Foto: printscreen/pink

Aleksandra Nikolić

 

Aleksandra je zahvalila svojim pratiocima na podršci i obećala da će ih obavestiti čim problem bude rešen. “Vaša podrška mi znači sve”, napisala je. “Ostanite uz mene, i zajedno ćemo prevazići ovu prepreku.”

Ostaje da se vidi kako će Aleksandra rešiti ovaj problem, ali jedno je sigurno - njena posvećenost i kreativnost će sigurno pronaći put do njenih vernih pratilaca. Svi sa nestrpljenjem očekuju večerašnju premijeru njenog videa na YouTube-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading