BUGARINA RAZVODI MAJA U ELITI? Elica u PANICI, otkrila ŠOK DETALJ "Za nju svi znaju u Bugarskoj"

Autor: M. K. V.

Zadruga

06.12.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takijeva mala ponovo bacila oko na oženjenog!

BUGARINA RAZVODI MAJA U ELITI? Elica u PANICI, otkrila ŠOK DETALJ "Za nju svi znaju u Bugarskoj"

Foto: Pink

Otkako se pojavio u "Eliti", bugarski bračni par Elica i Aleksa Erski postao je trn u oku mnogim učesnicima. Njih dvoje bili su tema i u emisiji "Pretres nedelje", koju je vodio Milan Milošević, te u priču s njima uveo i Maju Marinković, koja je imala nekoliko afera s oženjenim muškarcima, a sada je otkrila da Aleksu poznaje dugo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Evica Erski tvrdi da se ne plaši Maje Marinković, a Aleksa se ne ograđuje od starlete

 

Oni koji dobro poznaju Maju tvrde da ona vrlo lako može da razvede i Bugarina, pa je njegova žena komentarisala da li u Marinkovićki vidi suparnicu.


- Uvek se kod žena u kući vidi zavist i konkurencija. U Maji ne vidim nikakvu konkurenciju, nemam problem da priznam kad devojka dobro izgleda. U Bugarskoj niko ne zna za druge, samo za Maju, jako je popularna tamo na Tik-toku - priznala je Elica.


- Maja je rekla kako je Aleksa mnogo zgodan, dečko je sportista, što da ne - dodao je Nenad Macanović Bebica, a onda je Maja potvrdila da se znaju odranije, te nije krila da je bacila oko na njega:


- Aleksa i ja se znamo dugo! Još iz srednje škole, živeli smo u istom kraju. I stvarno je dečko zgodan, to svako može da primeti.


S druge strane, ni Erski se nije mnogo opirao, već je stavio do znanja da je opušten po pitanju rijalitija.


- Ja sam očekivao od rijalitija mnogo gore. Ljudi su mi pričali da je ovde katastrofa. Mislio sam ko zna gde idem, ali meni je ovde okej, svi su mi zanimljvi i interesantni - nadovezao se Aleksa.

 

 


Inače, Maja je poznata po vezama sa zauzetim muškarcima, a da nije nimalo naivna kad sa nekim uđe u ljubavni odnos, govori i činjenica da se Marko Janjušević Janjuš razveo zbog afere koju je u "Zadruzi" imao s njom. Umalo nije koštala braka i muža svoje nekadašnje drugarice Aleksandre Subotić Predraga Pecu Raspopovića, s kojim je bila u letnjoj šemi. Letos su je spajali i s oženjenim reperom Dragomirom Despićem Desingericom, dok je i bivšem zadrugaru Filipu Caru uticala na odnos sa trudnom verenicom Aleksandrom Nikolić, koju je navodno sve vreme varao s Majom.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Laki

06.12.2023 03:09

Pišete bez veze, koje veze ima Maja sa tim koji je pre par dana tamo ušao. .