UDATA BUGARKA ZAŽALILA ŠTO JE UŠLA U ELITU: Prolazi kroz agoniju, noću roni SUZE!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamera zabeležila šok razgovor učesnika rijalitija!

UDATA BUGARKA ZAŽALILA ŠTO JE UŠLA U ELITU: Prolazi kroz agoniju, noću roni SUZE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Elica Erski

Marko Janjušević Janjuš prišao je Mileni Kačavendi i u naletu nervoze govorio kako ne može da podnese kritite, jer ljudi ne znaju kako je boraviti u rijalitiju, pa je za primer uzeo bračni par koji se u petak uselio na imanje u Šimanovcima. Aleksa i Elica Erski su pre dva dana postali deo "Elite", a Janjuš je otkrio da je ona već prvu noć završila u suzama. 

- Ušli sportisti ne znaju gde se nalaze, ova plakal prvu noć. Zamisli da su ušlijedno bez drugog, ne bi izdržali jedan dan - rekao je Janjuš. 

- Ma i Balzak prsla - dodala je Milena. 

Međutim, stranice koje prati rijaliti "Elitu" na društvenim mrežama, ne slažu se sa Janjuševim mišljenjem i smatraju da su oni mnogo spremniji ušli nego što deluju jer su već bili u jednom takmičenju istog tipa. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/samoposmatramo1

Janjuš Elita

- Priča Jaško kako je žena od sportiste plakala prvu noć. Izgleda da Jašku niko nije javio da su oni već bili zajedno u rijalitiju. Elisa je izašla, Aleksa ostao i pobedio - napisala je stranica koja je prenela ovaj razgovor Janjuša i Kačavende.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading