ŠTA NA OVO KAŽE CAR?! Nikad šokantnija transformacija trudne Aleksandre Nikolić, fanovi gledaju i ne veruju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.12.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je odlučila da je vreme za promenu, a ovo definitivno niko nije očekivao.

ŠTA NA OVO KAŽE CAR?! Nikad šokantnija transformacija trudne Aleksandre Nikolić, fanovi gledaju i ne veruju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" Aleksandra Nikolić trenutno uživa u drugom stanju i sa svojim verenikom Filipom Carem boravi u njegovom rodnomn gradu Crikvenici. Nikolićeva je poznata po raznim transofrmacijama koje je radila na svojoj kosi, a pored toga što je menjala boju, često skida i stavlja nadogradnju.

Pobednica "Zadruge 6" sada je ponovo odlučila da skine nadogradnju i da promeni svoj imidž.

Ona je skratila kosu, pa se ofarbala i ostala bez "zaštitnog znaka", odnosno svoje duge, plave kose, koju je uvek negovala.

Aleksandra je sada postala brineta, a ovakvu je publika i fanovi nikada nisu videli, zbog čega su usledile burne reakcije, a svi se pitaju kako je na ovu promenu reagovao Filip, njen izabranik i otac njenog deteta.

Da podsetimo, Filip i Aleksandra su uplovili u mirnu luku, nakon žestoke svađe, koju su imali, kada je Maja Marinković objavila ljubavne prepiske sa Filipom Carem. Maja je trenutno u rijalitiju i iskoristila je priliku da Caru javno prizna emocije, što je Aleksandru izrevoltiralo, a večitu suparnicu upozorila je na ono što sledi. Naime, najavila joj je tužbu svaki put kad uzme u usta njeno nerođeno dete. 

Car vodi računa o Nikolićevoj i daje sve od sebe da joj u trudnoći ne fali ništa, kao i da se iskupi za sav stres koji joj je priredio, a da li su konačno uspeli da prevaziđu sve probleme - ostaje nam samo da pretpostavimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

06.12.2023 19:43

Kao naizvrat 🙃

Lorena

06.12.2023 22:03

@Iva - Zavist i ljubomora te raskidaju.Šta bi Ivo dsla dasi na mestu ove lepotice,naše prelepe Sleks