TRUDNA ALEKS UHVAĆENA U LAŽI? Caru nakon RASKIDA ostavila OPROŠTAJNU PORUKU, sve isplivalo na površinu!

Autor:

Zadruga

25.12.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksnadra Nikolić ipak odlazi od Filipa Cara, odala se jednim potezom.

TRUDNA ALEKS UHVAĆENA U LAŽI? Caru nakon RASKIDA ostavila OPROŠTAJNU PORUKU, sve isplivalo na površinu!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Trudna Aleksandra Nikolić i Filip Car su par čiji je ljubavni život bio pod lupom javnosti od samog početka njihove veze. Svojim brojnim svađama i raskidima, privlačili su pažnju medija, ali su uspeli da pronađu mirnu luku i nastave svoju romansu.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli

 

Međutim, nedavno su se pojavile glasine na društvenim mrežama o mogućem raskidu njihove veze, što je izazvalo pravu pometnju među njihovim fanovima, a trudna starleta je sada dodatno potpalila vatru pesmom koju je objavila na Instagram storiju. Naime, radi se o pesmi Cece Ražnatović ,,Vreme za ljubav isitče", a posebno je naglasila deo u tom se peva o odlasku od voljene osobe, što možete videti u galeriji koja se nalazi u nastavku teksta:


- Zato bez suza polazim. Bar jednom imaj milosti. Ne otežavaj mi stvari. Vreme za ljubav ističe. Nas dvoje više nikada. Ni novi, a ni stari - glasi deo koji je Aleksandra izvodjila na Instagram storiju.

Podsetimo, Nikolićeva, koja je inače u poodmakloj trudnoći, odlučila je da stane na put ovim glasinama i demantuje ih javno.

- Naravno da to nije istina! Ljudi pišu gluposti... Ako budem i dolazila za Beograd moraću da dođem radi nekih dokumenata, ništa drugo - rekla je pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" za Pink.rs, te ovim je jasno stavila do znanja da je njihova ljubav i dalje snažna i da se neće prepustiti tračevima i lažnim vestima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

25.12.2023 12:44

Meni ta devojka uopste nije jasna.Posle onolike pljuvke i iznosenja prljavog vesa za oca svog deteta ,ona se miri sa njim i ljubav 300 na sat. Sada opet bura i otpracivanje sa Instagrama i opet budalastine,prave cirkus a dete samo sto se ne rodi ….kakav polusvet ,uzas !

Maki

25.12.2023 15:17

@Vesna - To nije normalna devojka već rabljeno žensko biće naviklo na bordel i više mušterija. Ima tipično ponašanje prostitutki i ogromno zlo iz nje izlazi. Možda to što ima u sebi i ne dođe na svet, velika je sumnja da je Fikret Vepar to napravio?!? Biće ako to izađe posla za DNK emisiju. Vole njih dvoje kadar i exponiranje u javnosti...

Nensi

25.12.2023 23:34

@Maki - Koliko zlobe na trudnu zenu treba da se bojite boga .