U LAŽI SU KRATKE NOGE! Fanovi RASKRINKALI Aleksandru Nikolić - ipak je RASKINULA sa Carem i vratila se u Beograd? ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.12.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi ponovo uhvatili Aleksandru Nikolić u laži?

U LAŽI SU KRATKE NOGE! Fanovi RASKRINKALI Aleksandru Nikolić - ipak je RASKINULA sa Carem i vratila se u Beograd? ŠOK! (FOTO)

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Juče je kao bomba odjeknula vest da su trudna pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i njen verenik Filip Car ponovo raskinuli, kao i da se ona vratila za Beograd. Aleksandra se tada hitno oglasila, te demantovala ove navode.

- Naravno da to nije istina! Ljudi pišu gluposti... Ako budem i dolazila za Beograd moraću da dođem radi nekih dokumenata, ništa drugo - rekla je Aleksandra kratko za "Pink.rs".

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleks i Car

Međutim, nova objava podgrejala dodatnje sumnje fanova. Naime, Aleksandra je uslikala hranu u omiljenom restoranu brze hrane, o kom je često pričala tokom učešća u rijalitiju "Zadruga". Ovo je zaintrigiralo fanove, kako ovaj lanac restorana nema svoj lokal u Crikvenici.

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Objava Aleks Nikolić

Ono što je dodatno zaitrigiralo fanove je i to što je danas Božić po gregorijanskom kalendaru, a sinoć je bilo Badnje veče, pa su mnogi zaključili da ona sigurno ne bi jela u ovom restoranu, već bi slavila sa Carem i njegovom porodicom.

Zanimljivo je da su ranije Aleksandra i Filip započeli zajednički život u Carevoj rodnoj Crikvenici, iako se spekulisalo da to možda nije bila Aleksandrna prvobitna želja. Ipak, njihova ljubav je tada bila jača od svih prepreka i udaljenosti, te su pronašli svoj mir u prelepom primorskom gradu. Ostaje da ispratimo da li su spekulacije o raskidu ipak istina ili su fanovi možda došli do pogrešnog zaključka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading