ALEKSANDRA NIKOLIĆ VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI: Obelodanila kompletnu ISTINU o TRUDNOĆI - Filip će PUĆI kada bude čuo OVE reči!

Autor:

Zadruga

14.12.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić objavila je šta joj se dešava!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ VIŠE NE MOŽE DA IZDRŽI: Obelodanila kompletnu ISTINU o TRUDNOĆI - Filip će PUĆI kada bude čuo OVE reči!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Bivši učesnici rijalitija, Aleksandra Nikolić i Filip Car, danas obeležavaju godišnjicu svoje veze. Ova mlada par je uzbudljivošću isčekuje dolazak njihove prve bebe, devojčice. Nakon turbulentnog perioda, njihovi odnosi su se izgladili i sada se raduju proširenju porodice. Aleksandra je podelila sliku na svom Instagram storiju, izražavajući svoju sreću i ljubav prema partneru.

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

U nedavnom Jutjub videu, Aleksandra je otvorila dušu o problemima sa kojima se suočava tokom trudnoće. Istakla je da je promenila frizuru i da više neće biti plavuša. Takođe, podelila je da je dobila višak kilograma i da se trudi da izbaci hleb iz ishrane. Takođe, priznala je da je imala napade panike, ali da se oseća bolje. Naglasila je osetljivost trudnica i apelovala na blagost prema njima.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, Pixabaay.com

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

- Jako mi se sviđa nova frizura, neću se vraćati u plavo, neću biti plavuša, to definitivno znam. Ljudi, sada da mi kažete "Ružna mi je trepavica", ja bih se rasplakala, trudnice su jako osetljive i sve ih pogodi. Budite blagi prema trudnicama. Našla sam garderobu za trudnice i naručila sam. Ja sam se ugojila jedno 7 kilograma, jedem sve živo, ali se trudim da izbacim hleb. Imala sam napade panike, a u trudnoći ne smeš nikakve lekove da uzimaš, dosta sam bolje, o tome ću vam tek pričati. Dešavale su mi se takve katastrofe, mislim da bi jedan tim stručnjaka trebalo da razgovara sa mnom. Dete mi se desilo u pravom trenutku - otkrila je Aleksandra u svom Jutjub videu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading