BITNO SAOPŠTENJE ALEKS I CARA: Oglasili se iz Crikvenice, fanove potresla vest: Nažalost....

Autor:

Zadruga

13.12.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putem društvenih mreža objavili bitne vesti!

BITNO SAOPŠTENJE ALEKS I CARA: Oglasili se iz Crikvenice, fanove potresla vest: Nažalost....

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Bivši učesnik rijaliti programa "Zadruga", Filip Car, i njegova partnerka Aleksandra Nikolić, trenutno uživaju u ljubavi iščekujući dolazak njihove devojčice u aprilu. Par ne krije svoju sreću, provodeći vreme u Filipovom rodnom mestu, Crikvenici. Sa završetkom učešća u rijalitiju, odlučili su da se okušaju u novim profesijama, a aktivno su prisutni na društvenim mrežama gde ih prati veliki broj ljudi.

Car i Aleks su posvećeni kreiranju sadržaja na Instagramu, TikToku i YouTube-u. Njihova popularnost raste iz dana u dan, ali nedavna objava Filipa na Instagramu zabrinula je fanove. Filip je obavestio pratioce da danas neće biti emitovane radio emisije zbog tehničkih problema, što je izazvalo tugu među fanovima. Ipak, Car je najavio novi termin emitovanja emisije kako bi obradovao svoju publiku.

- Nažalost, danas nemamo radio emisiju zbog svih tehničkih stvari koje moraju da se završe - napisao je on.

Republika

Foto: Instagram.com

Filip Car objava na Instagramu

Ova vest je pokazala koliko je Filip Car posvećen svojim fanovima, želeći da ih redovno informiše i uključi u svoje aktivnosti. Ukoliko želite da pratite najnovije vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na njihovim društvenim mrežama.

Inače, Aleksandra bi trebala da se porodi u aprilu mesecu i na svet donese devojčicu, a nedavno je priznala da joj drugo stanje teško pada i da ne može da doče da se porodi jer trpi velike bolove. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Kobra

14.12.2023 00:05

Koja tuga u pm