TRUDNA ALEKSANDRA KRIJE OD CARA VELIKU TAJNU: Starleta priznala NAJVEĆU INTIMU, ovo će sve promeniti!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić nije mogla više da ćuti!

TRUDNA ALEKSANDRA KRIJE OD CARA VELIKU TAJNU: Starleta priznala NAJVEĆU INTIMU, ovo će sve promeniti!

Foto: ST/Nikola Mutić/Dragan Kadić

Kada je sat otkucao ponoć, označavajući početak Nove 2024. godine, Aleksandra Nikolić, poznata starleta, objavila je status koji je izazvao talas reakcija među njenim pratiocima. Njen status glasio je: 

- Postoji jedna ja koju ne poznaje baš niko - bio je status koji je podelila Aleksandra NIkolić na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

Ove reči, koje su bile ispunjene misterijom i dubokim značenjem, naveli su njene pratioce da pomisle da Aleksandra krije tajne koje nikada nije otkrila. Ova izjava je izazvala talas spekulacija na društvenim mrežama da je Nikolićeva sakrila mnoge tajne, ne samo od javnosti, već i od njoj bliskih ljudi, pa tako i od oca njenog deteta, Filipa Cara

Podsetimo, Aleksandra NIkolić i Filip Car nedavno su ponovo inrigirali javnost raskidom na društvenim mrežama, te je trudna starleta sklonila sve slike sa njim, a potom su se međusobno otpratili. 

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Nikolić i FIlip Car

 

Sve se desilo na Filipov važan praznik, što ga je dodatno poremetilo, te je potvrdio da je došlo do raskida, kako su tada preneli domaći mediji.  

Ostaje nam da vidimo da li je Aleksandrin status upućen Caru, želeći da ga isprovocira ili joj je doček Nove godine doneo i duboka razmišljanja o njenim životnim odlukama, te se prisetila svoje burne prošlosti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Wall

01.01.2024 21:32

Oduvek je bila glupa. Bas briga nekog tebe da upoznaje. Ma poznaju te svi tvoji klijenti!

Ljiljana

02.01.2024 19:16

A jel dete Carevo??? Jedna od nekih tajni!!!

RED

04.01.2024 05:29

Kada vidim ovako 'duboko umne’ izjave po drustvenim mrezama ,meni pripadne muka. Da li je moguce da se ljudi toliko svojevoljno odricu svoje slobodei privatnosti i objavljuju svaki detalj iz svog zivota ,a da ne pricam o budalastinama ovog tipa. Jadno !!! Ali to je ova devojka…….