MILJANA SAOPŠTILA MARIJI DA SE UDAJE ZA ZOLU: Donela je konačnu odluku, želi da mu rodi dete!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je otkrila da bi najviše volela brak i dete sa Zolom.

MILJANA SAOPŠTILA MARIJI DA SE UDAJE ZA ZOLU: Donela je konačnu odluku, želi da mu rodi dete!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic, Pixabay.com

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola privukli su pažnju javnosti svojim najnovijim potezom. Nakon turbulentnog perioda obilježenog svađama i prepirkama, odlučili su da "reše" sve nesuglasice na neobičan način - ispod jorgana.

Ova odluka, iako kontroverzna, nije iznenađenje s obzirom na njihovu prošlost u rijalitiju. Miljana i Zola su često bili predmet medijske pažnje zbog svojih intimnih trenutaka pred kamerama, te su se i ovoga puta, kako navode izvori, potpuno prepustili strastima.

Iako su njihovi odnosi često bili obeleženi nesuglasicama, čini se da su odlučili da te nesuglasice "zamene" žestok akcijom ispod jorgana. Očigledno je da ova dva rijaliti učesnika ne gube na svojoj kontroverznosti, te su i ovoga puta odlučili da svoje probleme reše na način koji je izazvao brojne komentare javnosti.

Danas su učesnici Elite imali priliku da otkriju svoje praznične želje, a Miljana je naglasila da bi volela ući u brak sa Zolom i roditi mu dete:

- Naravno znam šta želim, moja najveća želja bi bila da udjem u brak sa Lazarom Čolićem Zolom i da dobijem još jedno dete sa njim, ali imam i još jednu želju da dođe moja mama za doček Nove godine da nam podeli poklone kao u ulazi Deda Mrazice - rekla je Miljana.

Ostaje da vidimo kakav će biti dalji razvoj događaja i da li će ova situacija imati posledice po njihov dalji boravak u rijalitiju. Bez sumnje, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola i dalje će biti predmet interesovanja javnosti, kako zbog svojih sukoba, tako i zbog svojih nekonvencionalnih načina rešavanja problema, a mnogi veruju da ovo najteže pada Mariji Kulić koja nije samo veliki protivnih vrelih akcija, već i ćerkinog odnosa sa Čolićem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Viki

27.12.2023 22:22

Ovo treba da se leći a ne razmnožava....Ko ce dobiti starateljstvo nad tim detetom¿! Zola??? Šizofrena pacijentica koja je opasnost za okolinu....Vas treba tužiti sve redom jer drzite dusevnog bolesnika koja je potencijalni ubica ,ne zaboravite noževe , potpetice koje su poslužile kao hladno oruzije na potiljku njene najvece ljubavi ....Takvim osobsma se oduzima beba poslihe poroda jer je i djete u opasnosti pored duševno poremećene osobe koja mora biti pod nadzorom 24h dnevno ....