MATORINA BIVŠA RASKRINKALA ANITU DO SRŽI: Otkrila sve o AFERI sa Mateom i PAKLENOM PLANU da ojadi Tomićevu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.11.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda ,,Porodice Elitnih" donosi ispovest bivše zadrugarke, koja otkriva istinu o odnosu Anite Stanojlović i Matore.

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je pevačicu i bivšu zadrugarku Marijanu Zonjić, koja je raskrinkala sve moguće afere u rijalitiju ,,Elita 7". 

Kao neko ko je osetio na koži relaciju sa Jovanom Tomić Matorom, Marijana je progovorila o aferi Anite Stanojlović, a tom prilikom otkrila da poznaje Mateu Car, koja je iznela kompletne dokaze i prepiske sa crnokosom starletom. 

Foto: Republika TV

Marijana Zonjić i Ognjen Bogdanović

 

- Ja Mateu, moj prvi mečevi su bili sa njom na TikToku, znam da je iskrena osoba i da ne bi slagala. Imala sam komunikaciju sa njom, jedna iskrena devojka, posebno ne tako nešto. Apsolutno verujem u njenu stranu priče. Nikada mi nije spominjala rijaliti igrače. Bila je i moj admin, u početku, sad više nije, udaljile smo se, ali stvarno je super devojka. Ja sam odavno komentarisala taj odnos, sve što sam komentarisala, kada bi ljudi premotala, videli bi da sam sve predvidela, baba Vanga. Ja sam samo iznela svoje mišljenje, za koje se ispostavilo da je istina živa - priča Marijana u emisiji ,,Porodice Elitnih", te dodaje o Aniti:

- Matoru generalno devojke koristi, treba da se udalji od rijaliti učesnica. Videlo se od početka da je Anita tu zbog koristi i popularnosti. Htela je da opere sebe i svoju prošlost, Matora je ostavila novac, ona je neiskvarena i dobra osoba, a svi je koriste. Anita je htela da koristi njene pare i popularnost, ne voli ona žene. I ja sam bila u priči sa Matorom, većina devojaka, sve su nekako probale, jer ona ima mušku energiju, osećaš se iskreno, brine o tebi i stvarno ostavlja dojam da je pored tebe muška osoba. Anita okej da je probala pre venčanja, ali da to radi i posle, to znači da nema osećanja prema njoj.

Međutim, to nije sve! 

Marijana Zonjić je prokomentarisala i ulazak Maje Marinković, kao i odnos sa Janjušem. A sve ono što je rekla, možete pogledati u emisiji ,,Porodice Elitnih", koja se nalazi na početku teksta

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Porodice

18.11.2023 22:12

"Porodice zadrugara ". Kome je Marijana porodica , kojem je članu Elite ona rodbina ? Janjušu?