MILJANA KULIĆ I ZOLA ISPLANIRALI POMIRENJE PRED ULAZAK U ELITU: Otkriveni svi detalji, Mariji će krenuti para na uši!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolin prijatelj je otkrio detalje razgovora Čolića i Miljane Kulić.

MILJANA KULIĆ I ZOLA ISPLANIRALI POMIRENJE PRED ULAZAK U ELITU: Otkriveni svi detalji, Mariji će krenuti para na uši!

Foto: printscreen/RED TV, ATA Images

Voditelji su večeras putem viber uključenja u novom izdanju emisije "Pitam za druga" na RED televiziji, porazgovarali sa prijateljem Lazara Čolića Zole, Ivicom Artmagićem.

On je otkrio da su se Miljana Kulić i Zola čuli pred ulazak u Elitu i da ga je Kulićeva molila za pomirenje:

Republika

Foto: ATAImages

 

 

- Savet je uvek isti, samo što je džabe njega savetovati, on ide po svome uvek. Rekao sam da se što više druži sa Miljanom (smeh), šalim se. Rekao sam mu da ne ide tamo gde mu glava može "puknuti" olako. Ima ona stara izreka: "Vuk dlaku menja, ali ćud nikada". Verujte mi da ne znam šta je on dobro našao u toj njihovoj ljubavi. Kada bih uporedio negativne i dobre strane Miljane Kulić, ja ne znam da li ima 20 odsto pozitivnih strana Miljane Kulić, ali se on opet vraća. Baš pratim "Elitu" i nekako sam stekao dojam da će joj se vratiti - rekao je Zolin prijatelj, te je dodao da mu je Zola priznao da se čuo sa Miljanom:

Republika

Foto: ATAImages

 

 

- On se čuo sa njom, rekao mi je to pred ulazak. Tražila mu je da budu zajedno, ali mi je on rekao da je njoj rekao da će biti stroga distanca, da više ni zbog prijatelja, a pogotovo zbog svoje majke više neće biti da se ne bi dešavalo sve što se već desilo, da ne nabrajam - rekao je Ivica za Red.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading