ANITINA LJUBAVNICA VEČERAS ULAZI U ELITU: Otkrivamo detalje HAOSA, sledi javno SUOČAVANJE!

Autor: P. R.

Zadruga

10.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo detalje suočavanje Anite Stanojlović, Jovane Tomić Matore i Matee iz Karlovaca!

ANITINA LJUBAVNICA VEČERAS ULAZI U ELITU: Otkrivamo detalje HAOSA, sledi javno SUOČAVANJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako su stupile u bračni odnos, veza Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, po svemu sudeći, na klimavim je nogama, i to zbog neverstva mlade učesnice "Elite", jer iz dana u dan isplivavaju novi dokazi koji joj nimalo ne idu u korsti. Međutim, kako Republika saznaje, večeras će u Šimanovce stići njena ljubavnica, izvesna Matea iz Karlovaca.

Naime, kako otkriva naš izvor, Matea je stigla u studio televizije Pink kako bi bila večerašnja gošća u emisiji "Pitanja novinara", a po nezvaničnim informacijima, u "Eliti" bi večeras moglo doći i do suočavanja.

- Matea je stigla i spremna je da sve otkrije o Aniti i njihovoj aferi. Ali, moram vam priznati da ona ne želi da se suoči sa njom, već sa Matorom, kako bi joj objasnila neke stvari - govori izvor za Republiku.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora Elita 7 Zadruga

Podsćenja radi, Jovana Tomić Matora istakla je da će, ako se ispostavi da ju je Anita Stanojlović prevarila, odmah staviti tačku na njihov bračni odnos.

Kada se budem uverila da me je prevarila ili bilo šta što deluje na to, ne bih se nikome izvinjavala, a sa Anitom svakako ne bih bila u tom slučaju. Pošto sam ja čula da je u pitanju žena, neću da ispadne da aludiram, već su nas pitali i spajali. I ja imam prepisku u mom telefonu, ako je u pitanju ta žena - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading