ONA JE ZAMENA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ VEČERAS U ELITI? Objavljen snimak iz Šimanovaca! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.11.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović objavila snimak iz Šimanovaca!

ONA JE ZAMENA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ VEČERAS U ELITI? Objavljen snimak iz Šimanovaca! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, google.rs/maps

Nakon što je voditeljka Dušica Jakovljević potvrdila da je dala otkaz na televiziji Pink, oglasila se njena koleginica, Ana Radulović

 

Ana je od ove sezone ,,Elita" postala sastavni deo postave voditelja, a kako je već imala iskustva na Red televiziji, Radulovićka je jedna od miljenica TV lica kod naroda, čemu svedoče uvek divni komentari tokom uživo uključenja. 

Ana je na Instagramu podelila snimak iz ,,Elite", a opisom je opisala kako se oseća kada kroči na velelepno imanje u Šimanovicima:

 

 

- Ovo mesto - napisala je Ana Radulović u opisu snimka, uz emotikon srca. 

Mnogi su pomislili da je ovim najavila da će večeras ona biti na mestu Dušice Jakovljević u Šimanovcima, budući da je objavila snimak na kom ulazi na imanje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Virtuelna stvarnost

12.11.2023 06:46

Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ova stvarno umislila da je voditeljka... ha ha ha ha ....Dusica je za nju akademik. Usput skini bre te kopite i skloni praziluk.