BEBICA SE SLOMIO NA KOMADE U ELITI: Doživeo emotvni slom, RIDA I JECA na sav glas!

Autor: P. R.

Zadruga

31.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica doživeo emotivni brodolom zbog porodice!

BEBICA SE SLOMIO NA KOMADE U ELITI: Doživeo emotvni slom, RIDA I JECA na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica doživeo je emotivni slom tokom proslave krsne slave Teodore Delić i Teodore Balzak, kada je pred kamerama počeo da rida i jeca zbog svoje porodice.

Naime, Bebica je zaplakao kada je čuo i zapevao emotivne stihove pesme "Čaršija" koju izvodi pevač Al Dino, te ovako po prvi put izrazio duboku tugu i, po svemu sudeći, nostalgičnu čežnju koju oseća prema svojoj porodici, a sa kojom nije u dobrim odnosima.

Lepo je doći u svoju čaršiju, staru kuću i avliju - pevali su učesnici "Elite", a Bebica je plakao, a cimerke koje danas slave Svetog Luku su ga grlile i tešile.

Podsećanja radi, otkako je započeo vezu sa Miljanom Kulić, Nenad Macanović Bebica je izgubio kontakt sa svojom porodicom, što mu je teško palo. Međutim, po svemu sudeći, ovaj trenutak pokazuje koliko mu nedostaju i kako s nestrpljenjem iščekuje trenutak pomirenja s njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nadica

31.10.2023 21:34

U, jadan!!! Kakvo foliranje - da mu je stalo do porodice, održao bi sa njima kontakt, kao i sa ćerkama. Plače jer su ga izblamirali kometarima o Teodori!!! Folirant i ološ!!!

Mira

01.11.2023 00:05

Pa zadto kad je dobar sa porodicom i uopste ih ne bruka.....? Seljacina, nij mogao organizovati ketering nego se samo priljiscamci, nekad mariji a sada delicki