SAOPŠTENE INFORMACIJE IZ PRODUKCIJE: Bebica se izlanuo, Kačavenda ZINULA OD ŠOKA!

Autor: P. R.

Zadruga

31.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica izneo šok tvrdnje!

SAOPŠTENE INFORMACIJE IZ PRODUKCIJE: Bebica se izlanuo, Kačavenda ZINULA OD ŠOKA!

Foto: printscreen/instagram

Nakon žučnog sukoba sa bivšom partnerkom Miljanom Kulić, učesnik "Elite" Nenad Macanović Bebica odlučio je da se našali na račun svoje cimerke, Milene Kačavende.

Naime, služeći se svojim humorom, Bebica je zavadio Milenu tvrdnjom da produkcija uopšte nije emitovala njegovo izbacivanje iz rijalitija, već da je jedino što je privuklo pažnju javnosti bila njegova žestoka svađa sa Kulićevom, na šta je "kuma nacionale" zanemela od šoka. Stajala je zaleđeno i nepomično i nije mogla da veruje šta je čula.

- Druže, mi smo najgledanijiJuče niko nije gledao program, emisiju i ovo... Nije ni bilo, uopšte nije bilo izbacivanje. Samo nas dvoje, ja sad treba da nosim budalu na leđima - rekao je Nenad, a Kačavenda je samo nemo gledala u cimera.

- Svađaj se sa njom, al' nemoj da je gađaš - rekao je Nenad Teodori. 

- Pa, neću da trpim to, budala. Onaj dan se zaletela sa četkom, neću da je gađam i polivam ako ona mene ne poliva - istakla je Teodora.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading