HITNA AKCIJA POLICIJE U NIŠU: Marija se odmah oglasila, ALARMANTNO STANJE u domu Kulića!

Autor: P. R.

Zadruga

28.10.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se reakcija suda!

HITNA AKCIJA POLICIJE U NIŠU: Marija se odmah oglasila, ALARMANTNO STANJE u domu Kulića!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić, Miljana Kulić

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Marija Kulić, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i javno oplela po dadilji Klari, koja je čuvala njenog unuka Željka Kulića boravka na imanju u Šimanovcima. Nakon što je Klara nedavno progovorila o porodici akutelne takmičarke "Elite", Miljane Kulić, Marija je rešila da joj se osveti.

Naime, Kulićka je istakla da je za Klarom raspisana poternica, a sada su isplivali novi detalji slučaja.

- Ona je tužena i sudija je rekao da je za njom raspisana poternica. Našli su je, sad samo da vidimo da li će i sud da je nađe. Ona je tužena za krađu prstena, a sudija je rekla da je za njom raspisana poternica i zbog drugih dela, sutra će advokat da ode i da vidi da se ona pojavljuje u medijima - rekla je Marija, a onda se nadovezala:

Republika

Foto: printscreen rtv pink, TikTok.com

Marija Kulić Klara Zadruga

- Sve što sam napisala je istina i može da se proveri i u Centru za socijalni rad i u sudu - zaključila je, piše Srbija Danas.

Podsetimo, Marija je na Instagramu objavila zbog čega je podneta tužba:

- Živa je ona Klara za koju je sudija rekla da je za njom raspisana poternica zbog mnogih dela. Još u "Zadruzi" mi je rekla da se sprema da pobegne iz Srbije, ona kao Makedonka jer je centar za socijalni rad tući za oduzimanje roditeljskog prava. Klara čiji je malolteni sin privođen i hapšen zbog prodaje narkotika deci po osnovnim školama i od toga najgora porodica u Nišu živela godinama, trujući tuđu decu. Smrdla Klara koja je ukrala zlato iz naše kuće i njen muž priznao porukom mom mužu da jeste ukrala, odnela kući i prodala. Objavila sam tu poruku nedavno na Instagramu. Klara u čiju je kuću dva pita mesečno upadala policija zbog droge i koju je centar za socijalni rad tužio za oduzimanje roditeljskog prava - pisala je Kulićka, pa nastavila:

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Printscreen RTV Pink

Marija Kulić Klara Zadruga

- Sin iz prvog braka neće da čuje za nju, a drugog sina iz prvog braka maltretirali i ugnjetavali i prebacivali sve što pojede i popije i otišao u drugu porodicu, kod malo poznatih ljudi. Pričaj Klara, gde si odnela popadijin sat što nam je tvoj muž pričao šta radiš u koliko si žena pokrala čisteći stanove. Pričaj Klara, da je u zatvoru tvoj muž bio zbog silovanja, proveriti u niškom supu, on nas ne pljuje da mu ne izgovaram ime, ali je pet godina ležao zbog silovanja, ne prepisuj to drugima. Pričaj Klara kako si bila uhapšena i bila u istržnom zatvoru što si pretukla sina. Prijavio te je muž. Ona Klara koja po dva meseca živi privatno, pobegne, ostavi dugove, ne plaće kirije i još iznese iz stanova sve što može, zato su je stanodavci prijavljivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
fuj

28.10.2023 23:52

Kakav porodični ološ bez srama i morala, samo da se piše o njima...

Ne razumem

29.10.2023 05:55

A TI si takvu osobu dovela da TI ČUVA UNUKA?

Pero Postar

29.10.2023 06:52

Luda kuca,ludaci.Horor filmove sa njima da snimas.

Ja

29.10.2023 17:01

Kada si sve to znala zašto si je zaposlila?