STIGLA POTVRDA IZ CRIKVENICE: Isplivala intimna fotografija Aleks i Cara, sada je SVE jasno! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

28.10.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo zajedno!

STIGLA POTVRDA IZ CRIKVENICE: Isplivala intimna fotografija Aleks i Cara, sada je SVE jasno! (FOTO)

Foto: ATAImages

Nakon što su po ko zna koji put stavili tačku na svoj odnos, bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Aleksandra Nikolić i Filip Car, po svemu sudeći, rešili su da ponovo zaplove u emotivan odnos, što su potvrdili i novom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Nikolićeva je danas stigla u Carevo rodno mesto, Crikvenicu, što potvrđuje pisanje Republike, a on je na svom zvaničnom profilu iskoristio priliku da podeli fotografiju sa svojom trudnom izabranicom, a kako su oboje razvukli osmehe od uva do uva, pretpostavlja se da su uspeli da izglade svoj odnos i nađu zajednički jezik nakon svih turbulencija.

Podsećanja radi, kako je Republika prva pisala, Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone "Zadruge", danas je otkrila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram da se nalazi na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, i to kako bi odletela u Hrvatsku, kod Filipa Cara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading