TRUDNA ALEKS POSLALA POKLON CARU: Stiglo skupoceno iznenađenje u Crikvenicu, NIJE ŽALILA PARA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.10.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić iznenadila verenika Filipa Cara za desetu mesečnicu veze!

TRUDNA ALEKS POSLALA POKLON CARU: Stiglo skupoceno iznenađenje u Crikvenicu, NIJE ŽALILA PARA! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić, E-stock

Nakon svih spekulacija u javnosti i domaćim medijima, Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili su da zapečate priče o njihovom odnosu. Naime, nakon objava da su se, po svemu sudeći, pomirili, par je odlučio da nastavi mirnim putem, a sada na društvenim mrežama pojavio i dokaz da je pobednica šeste sezone "Zadruge" i dalje privržena svom vereniku.

Naime, Car je po običaju držao "lajv" na društvenoj mreži TikTok, koji je Nikolićeva, po svemu sudeći, pomno pratila, a na dan njihove desete mesečnice, tačno u ponoć, poslala mu je skupoceni poklon u obliku srca, kao što trend nalaže na ovoj platformi.

Republika

Foto: printscreen/TikTok

Aleksandra Nikolić i Filip Car tiktok

Inače, na jednom od naloga koji se bavi popularnim rijalitijem, na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je snimak koji je mnogima rastopio srca na kojem se može videti Nikolićeva kako mazi krupnog, belog psa koji, kako fanovi komentarišu, podseća na Cara.

"I šta sad, je l' vam krivo, puknite od muke", "Je l' ovo verenika drži za uho", "Posle onakvih izjava o njemu, ona ima obraza da mu se vrati", "Uvau... ona je težak manipulator", "Ovo ako je slatko, onda vi ne znate šta je slatko", "Pa, neka je", bili su samo neki komentara koji su se nizali ispod sporne objave.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bebka

14.10.2023 12:11

Bravo Alex posvetise svom Filipu I Idemo Dalje Čekamo Bebicu 💕💕

Ja

14.10.2023 13:39

Znači nisu zajedno. Rastavljeni.