MAJA PREGAZILA CARA I TRUDNU ALEKS: Dala javno obećanje, bivšem udarila kontru - ovo će BOLETI! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

13.10.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković urnisala Filipa Cara i Aleksandru Nikolić, obrisala patos s njima!

Maja Marinković već dugi niz godina važi za najpopularniju rijaliti ličnost, a iako trenutno ne boravi pred kamerama, njen privatan život je i dalje glavna tema janvosti. Međutim, bivša učesnica "Zadruge" je rešila da okreni novi list.

Naime, kako je Marinkoviveća priznala za Republiku, samoj sebi je obećala da se više neće mešati u tuđe veze, a iako ga nije spomenula, indirektno je udarila na svog bivšeg dečka Filipa Cara i njegovu trudnu verenicu Aleksandru Nikolić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić, Filip Car i Maja Marinković

Rekla sam sebi da neću više nikad da se mešam u tuđe veze! A ni manje... (smeh) Kad smo se već dotakli ove teme, koja je trenutno haos, a oko mene je uvek haos, jer sam ja sama po sebi haos, neko će reći, vidi šta ova priča... To nije baš tako. Ne može treće lice nikad da bude krivi za rasturanje nečijeg odnosa. Dvoje ljude ako se vole, ne može im niko na ovom svetu rasturiti, a ne jedna Maja Marinković. Žene, čuvajte svoje muževe, šta da vam kažem, ja to ne mogu da vam rasturim, ako vas partner voli. Neće te varati, povređivati i švrljati sa strane. Nikad tu žena nije kriva, već isključivo muškarac - kazala je Maja u jednom dahu u emisiji "Lično sa".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Filip Car i Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading