"ALEKS SE VRATILA KOD VERENIKA, PUKNITE OD MUKE" Osvanuo intiman snimak, razmenjuju nežnosti pred svima (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Palo pomirenje?!

"ALEKS SE VRATILA KOD VERENIKA, PUKNITE OD MUKE" Osvanuo intiman snimak, razmenjuju nežnosti pred svima (FOTO)

Foto: ATAImages

Nakon svih spekulacija u javnosti i domaćim medijima, Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili su da zapečate priče o njihovom odnosu. Naime, nakon objava da su se, po svemu sudeći, pomirili, par je odlučio da nastavi mirnim putem, a sada na društvenim mrežama kruže priče da se trudna pobednica šeste sezone "Zadruge" "vratila" vereniku.

Naime, na jednom od naloga koji se bavi popularnim rijalitijem, na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je snimak koji je mnogima rastopio srca na kojem se može videti Nikolićeva kako mazi krupnog, belog psa koji, kako fanovi komentarišu, podseća na Cara.

- Bujka se vratila kod verenika - stoji u objavi koja je podigla internet "na noge", a komentari su samo pljuštali:

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić instagram story

"I šta sad, je l' vam krivo, puknite od muke", "Je l' ovo verenika drži za uho", "Posle onakvih izjava o njemu, ona ima obraza da mu se vrati", "Uvau... ona je težak manipulator", "Ovo ako je slatko, onda vi ne znate šta je slatko", "Pa neka je", bili su samo neki komentara koji su se nizali ispod sporne objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading