TRUDNA ALEKS STIŽE U CRIKVENICU: Pobednica Zadruge uhvaćena na aerodromu, vreme je za zvanično POMIRENJE sa Carem!

Autor:

Zadruga

28.10.2023

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novom objavom oduševila sve na društvenim mrežama.

TRUDNA ALEKS STIŽE U CRIKVENICU: Pobednica Zadruge uhvaćena na aerodromu, vreme je za zvanično POMIRENJE sa Carem!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Odnos Aleksandre Nikolić i Filipa Cara svakodnevno intrigira javnost. Njihovi fanovi i dalje nisu sigurni u kakvom su oni odnosu, a Car na sve načine pokušava da se dodvori trudnoj Aleks, kako bi se pomirio sa njom.

On joj je nedavno kupio skupoceni poklon, a danas je Aleks svojim novim potezom iznenadila sve na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona je podelila nekoliko slika sa aerodroma. Pobednica "Zadruge 6" pozirala je dok je čekala da se ukrca za put, a on i na svom storiju podelila fotku aviona.

Ovaj njen potez svi su odmah shvatili kao da je spakovala kofere i uputila se u Crikvenicu kod Filipa, što bi i bio njihov prvi susret otkako im je veza pukla zbog njegove prevare i dopisivanja sa Majom Marinković

Sigurno je da Aleks želi da vidi svoju trudnu devojku, kod koje je uspeo da se izbori za novu šansu. Njihovi fanovi nestrpljivo čekaju da Aleks ili Car objave nešto na svojm prpfilima, kako bi se uverili da je ona otišla u Crikvenicu, a ne na neko putovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading