ALEKS PROKRVARILA USRED NOĆI: Lekari se borili da spasu bebu, za sve okrivila Cara!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" prošla kroz pakao, hitno otišla u bolnicu.

ALEKS PROKRVARILA USRED NOĆI: Lekari se borili da spasu bebu, za sve okrivila Cara!

Foto: printscreen/pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car uspeli su da obnove ljubav posle žestoke svađe i javnih prozivki, a onda su se dogovorili da se Filip preseli u Beograd i da žive tu dok se ona ne porodi. Međutim, Aleksandra je pre nekoliko dana dožiela ozbiljnu dramu i uplašila se da će da izgubi bebu jer je u toku noći prokvarila, nakon čega je završila u bolnici. Kako saznaje Star, ona Caru nije htela da se javi da je bila u bolnici, a sve vreme je upravo njega krivila za to što joj se dogodilo. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Aleks je u trećem mesecu i doktori su joj rekli da mora da miruje i da pazi jer joj je trudnoća rizična i da mora da se kloni stresa. Međutim, ona stvarno nema mira, ima mnogo teorija zavera, pogotovo oko trudnoće, razne priče i nju sve to boli. Pre nekoliko noći ustala je da ode u toalet i videla je krv. Izbezumljena je bila, počela je da plače, pozvala taksi i otišla u bolnicu. Lekari su brzo reagovali, ali su joj rekli da mora da ostane kako bi videli šta se dešava. Ona je samo ponavljala da spasu bebu. Sreća se se završilo kako treba i beba nije ugrožena, ali su je upozorili da mora što više da miruje. Drugarici i sestri je javila šta se dešava i one su odmah otišle kod nje, tada im je rekla da Caru ne javljaju ništa i da je on najveći krivac što se sve desilo - govorila je rođaka za Star, pa nastavila:

- Kad je napustila bolnicu pozvala je Filipa i rekla mu je šta se dešavalo, a on je bio ljut jer ga nije odmah pozvala. Svašta mu je rekla i na kraju je naglasila da ako ne bude rpestao da je izlaže stresu da nikad neće saznati gde je ona, ni gde je dete. On je molio da se smiri i obećao da će brzo doći u Beograd da bude sa njom

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

26.10.2023 13:56

To sve ona ober kurvetina Maja pravi. Nece uci u Elitu dok Aleksandra ne izgubi bebu a bizgov Car ne proba njenu vestacku guzicu.