EKSKLUZIVNO! Sandra Rešić otvorila Đedovićev Instagram profil, isplivali ŠOK detalji o Eliti i Ani Ćurčić! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Rolerkoster sa Malom Neveštom" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U današnjoj emisiji "Rolerkoster", voditeljka Milica Ivanović ugostila je popularnu pevačicu i bivšu zadrugarku, Sandru Rešić, koja je odgovorila na izazov i otvorila nam telefon, u kom se kriju zanimljivosti iz njenog života, ali i mnoge tajne učesnika rijalitija.

Na samom početku, pregledali smo njenu galeriju i pronašli mnogobrojne selfije, imali smo prilike da vidimo Sandru totalno bez filtera, ali za oko nam je zapao chat, odnosno konverzacija sa sestrom Marka Đedovića, Jelenom.

Republika

Foto: Dejan Milićević

 

 

Naime, one su pokušavale da pronađu neki snimak, koji je izazvao totalnu pometnju, jer su gledaoci pomislili da je Đedović u Elitu uneo elektronsku cigaretu, što je nedozvoljeno, međutim, pronašao se snimak koji je dokazao da to nije istina i da su sva pravila rijalitija ispoštovana.

Između ostalog, pronašli smo i skrinšot poruka sa Franom Pujasem, koji je nedavno napustio psihijatrijsku bolnicu, a Sandri je otkrio da je imao potres mozga i da mu je potreban oporavak. Međutim, pevačica nam je otkrila i da više nisu u kontaktu.

Zatim smo se osvrnuli na njen vacap, gde smo imali prilike da vidimo da se nedavno dopisivala sa Aleksandrom Mladenović:

Republika

Foto: Instagram.com/stefan_cecarr, TV Pink/printscreen

 

 

- Samo smo se čule u vezi svega što se izdešavalo sa njenim bivšim dečkom, ona je sada dobro, ali mi je rekla da želi biti sama - otkrila nam je Rešićeva.

Tu je bio i chat sa Vukom Mobom, koji je, kako nam je Sandra priznala, stupio u kontakt sa njom nakon Zadruge, kada joj se izvinio za sve, a sada su u korektnim odnosima, iako nekada nije bilo tako.

Dopisuje se i sa Stefanom Karićem, koji joj je prijatelj:

Republika

Foto: instagram.com/karic_stefan

 

 

- Dogovarali smo se oko nekog parfema za Đedovića. Stefan je moj prijatelj, znam da ima sada devojku, još je nisam upoznala, ali verovatno će se i to uskoro desiti - rekla je Sandra.

Najveće iznenađenje dogodilo se kada smo otkrili da Sandra stoji iza Instagram profila Marka Đedovića, koji smo uspeli da otvorimo na Sandrinom telefonu, a tamo smo ugledali mnogo poruka, koje svakodnevno stižu:

- Tako je, ja stojim iza profila. Mogu samo da kažem da je istina sve što Đedović govori u Eliti, sve vezano za Anu Ćurčić i tvrdim da će to biti dokazano tokom ove sezone. Samo što je za to Đedović zadužio jednu mušku osobu, koja se mnogo bolje svađa i raspravlja od mene, tako da će to on rešavati - otkrila je Sandra u emisiji "Rolerkoster".

Republika

Foto: ATA Images

 

 

Takođe smo je videli u donjem vešu, a priznala nam je da je i jedan njen snimak iz Zadruge završio na sajtu za odrasle. Više o svemu tome, možete saznati u videu na početku vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading