TATA MI SE NE JAVLJA VEĆ 12 GODINA! Potresne reči poznate voditeljke teraju suze na oči: KAD SE RAZVEO OD MAME, RAZVEO SE I OD MENE!

Autor:

Zabava

27.10.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka otvorila dušu te po prvi put progovorila o ocu.

TATA MI SE NE JAVLJA VEĆ 12 GODINA! Potresne reči poznate voditeljke teraju suze na oči: KAD SE RAZVEO OD MAME, RAZVEO SE I OD MENE!

Foto: printscreen/premijera

Poznata voditeljka Pinka Dea Đurđević stalno ističe u prvi plan koliko ima dobar odnos sa majkom, dok oca nikada ne pominje. Sada je po prvi put istakla da joj je to bolna tema, te da ih je on napustio kada je ona imala 20 godina.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dea Đurđević plače

Naime, voditeljka je jedva smogla snage da priča o ocu, te se po njoj moglo videti da izbegava da priča o njemu, zato što se uvek potrese.

- O tati nikad nisam pričala. On je bio tu do neke moje 20 godine i posle je samovoljno odlučio da ode. Otišao je iz mog života, iz našeg. Kada se razveo od mame, razveo se i od mene. Sada mi je ravna linija, a tada sam jako patila. Tata mi se već 12 godina ne javlja uopšte - rekla je Dea, pa drhtavim glasom dodala da ne bi želela previše da dira u bolnu ranu.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dea Đurđević sa majkom koja joj je najveća podrška

- Moram da se ispravim, javio mi se samo za vreme nesreće i posle toga više nije. Ne bih da pričam o tome, prosto da otvaram stare rane. Takvo odrastanje me je odredilo da budem jača. Više sam odrasla sa dečacima nego sa devojčicama. Prava sam muškarača, sve sređujem za pet minuta, svaki problem. To sam nekako naučila, išla sam na utakmice i od najvijača sam naučila šta je lojalnost i ljubav - rekla je voditeljka u Informerovom podkastu.

Republika

Foto: instagram.com

Dea sa Mladenom, koji je uvek uz nju

Inače, Dea je priznala šokantnu stvar, a to je da je kao beba mrtva rođena, te da je zaplakala u trenutku kada su od nje doktori digli ruke. Kako i sama kaže to je za njenu majku bio najpotresniji trenutak, kao i nesreća koju je doživela pre nekoliko godina. Ipak, uprkos svemu Dea ističe da je večiti borac i da voli život. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading