VODITELJKU PINKA PROGLASILI MRTVOM NA ROĐENJU! Priča koja ledi krv u žilama: Kad su hteli da me BACE, zaplakala sam!

Autor:

Zabava

26.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević prvi put ispričala šta joj se desilo na rođenju, te pričom ostavila sve bez teksta.

VODITELJKU PINKA PROGLASILI MRTVOM NA ROĐENJU! Priča koja ledi krv u žilama: Kad su hteli da me BACE, zaplakala sam!

Foto: Instagram.com

Voditeljka Pinka Dea Đorđević u javnosti je poznata kao pravi borac i lavica. Nakon stravične saobraćajke uspela je da se oporavi i ponovo počne da radi u Jutarnjem progarmu, a sada je po prvi put šokirala celokupnu javnost jezivom pričom sa rođenja.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dea Đurđević

Naime, Dea je otkrila da prilikom rođenja nije davala nikakve znake života, te da su lekari njenoj majci rekli da taj dan ipak nije srećan za nju.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dea Đurđević sa majkom

- Ja sam mrtvo rođeno dete. Moja majka , ja je zovem Georgina, me je nosila skoro 10 meseci. To je bilo 1991 godine. Porodila se bez epidurala u Narodnom frontu, prirodnim putem. Kad me je rodila ja nisam plakala - počela je Dea svoju jezivu ispovest za Informer podkast te dodala:

Republika

Foto: instagram.com

Dea Đurđević i Mladen Mijatović

- Oni su videli da ne dišem, da mi je obmotana pupčana vrpca, da ne pravim nikakve pokrete. Pokušavali su da me ožive i u jednom momentu su rekli mojoj majci "teško će ovo proći majka, neće ovo biti njen dan rođenja". Kad su hteli da me bace u kantu ja sam počela da plačem. Doktori su mojoj mami tada rekli "ćerka će ti biti pravi borac". Mama mi je to pričala, mama je imala nepune 22 godine. Počela sam da pričam i hodam sa deset meseci. Od posledica sam imala samo dioptriju i svojevrsnio ludilo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading