PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI, PA PROGOVORILA O BRAKU: Muž vodi glavnu reč, život mi se tliko PROMENIO!

Autor:

Zabava

26.10.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otvorila dušu o bračnom životu!

PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI, PA PROGOVORILA O BRAKU: Muž vodi glavnu reč, život mi se tliko PROMENIO!

Foto: Instagram.com

Cipka

Aleksandra Tadić Cipka, poznata pevačica koja je nedavno tajno stupila u brak, otkrila je sve detalje o svom ljubavnom životu i promenama koje je doživela nakon udaje. Iako je sve proteklo u strogoj tajnosti, Aleksandra se odlučila da progovori o svom suprugu i otkrije kako izgleda život u braku za nju.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Tadić Cipka

- Lepo je u bračnom životu. Mi se volimo i poštujemo. Dugi niz godina smo zajedno i sve smo to sada krunisali brakom. Za sada je sve okej - izjavila je pevačica za "Granda" i nije krila da se njen život nakon udaje znatno promenio:

- Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč - dodala je ona.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandra_tadic_official

Aleksandra Tadić Cipka

Pevačica je poznata po svom provokativnom stilu oblačenja, a nedavno je otkrila da neće menjati način na koji se oblači čak ni nakon udaje. Ostaje dosledna sebi i svojim stilu, bez obzira na promene koje su se dogodile u njenom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading