PRIJI DRASTIČNO SKOČILA CENA: Evo koliko će Brenina snajka uzeti za NAJLUĐU NOĆ, od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

26.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović bi mogla da uzme 100.000 evra za doček Nove godine!

PRIJI DRASTIČNO SKOČILA CENA: Evo koliko će Brenina snajka uzeti za NAJLUĐU NOĆ, od cifre će vam se zavrteti u glavi!

Foto: ATA Images, Google Maps

Aleksandra Prijović postala je prava senzacija na estradi, a njen uspon u karijeri odražava se i na cene njenih nastupa. Prema informacijama koje su se nedavno pojavile u medijima, menadžeri popularne pevačice uspeli su da ispregovaraju visoku sumu od čak 50.000 evra za njen novogodišnji nastup. Ova cifra se nameće kao logičan korak, s obzirom na to da je Aleksandra nedavno rasprodala Arenu, a njeni vikend nastupi sada koštaju između 25.000 i 30.000 evra.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Aleksandra Prijović

Iako je prvobitno bilo dogovoreno da Aleksandra dobije 40.000 evra za novogodišnji nastup, organizatori su očigledno shvatili koliko je ona postala popularna i brže-bolje su ponudili dodatnih 10.000 evra. Ipak, njeni menadžeri su se držali prvobitnog ugovora i pristali na sumu od 50.000 evra. Međutim, stručnjaci tvrde da bi Aleksandra u ovom trenutku mogla da zaradi i dvostruko više, čak 100.000 evra, za nastup na dočeku Nove godine.

Republika

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Ovaj senzacionalni uspeh Aleksandre Prijović ne samo da je potvrdio njenu popularnost, već je i podigao cene njenih nastupa. Njene gaže koje su ranije koštale između 15.000 i 20.000 evra sada su skočile na iznos od 25.000 do 30.000 evra. Ova visoka cena svakako odražava veliku potražnju za nastupima ove talentovane pevačice.

Republika

Foto: Republiak.rs

Aleksandra Prijović i Lepa Brena

Aleksandra Prijović, koja se nedavno okitila titulom najtraženije pevačice na estradi, može se pohvaliti da je postala prava zvezda koja donosi neverovatnu zaradu. Njeno ime je sinonim za uspeh i popularnost, a ova mlada pevačica je definitivno obeležila estradnu scenu svojim neverovatnim talentom i šarmom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading